Stor interesse for Socialrådgiverdage – alt udsolgt

Allerede inden tilmeldingsfristen er udløbet, er de sidste billetter til Socialrådgiverdage 2013 revet væk. Interesserede kan fortsat komme på venteliste til arrangementet, som holdes den 25. og 26. november i Kolding.

Der har været rift om billetterne til Socialrådgiverdage 2013, hvor cirka 700 medlemmer deltager for at få faglig inspiration og mødes med kolleger.  Interessen for arrangementet har været så stor, at der nu meldes alt udsolgt – inden tilmeldingsfristens udløb.

Dansk Socialrådgiverforenings næstformand, Niels Christian Barkholt, glæder sig over medlemmernes store interesse for Socialrådgiverdage 2013, hvor nøgleordene er viden, innovation og handling.

– Jeg tror, at vi har ramt plet med et stærkt fagligt program med særlig vægt på viden og vidensbasering. Det viser, at socialrådgiverfaget er helt i front i forhold til at udvikle og styrke faget og med fokus på kundskaber i det sociale arbejdes praksis, siger han.

Han hæfter sig ved, at det – på trods af økonomisk smalhals i landets kommuner – er lykkedes at få udsolgt.

– Det er et flot resultat, og det er dejligt, at så mange af vores medlemmer har mulighed for at prioritere at komme med til et fagligt arrangement.


Venteliste fortsat åben

Socialrådgiverdage 2013 holdes på Comwell i Kolding mandag den 25. og tirsdag den 26. november. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, er det fortsat muligt at komme på venteliste – som dog allerede er fyldt godt op.