Socialrådgivere sparer to millioner via medlemstilbud

Medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening sparede i 2013 over to millioner kroner på indkøb via deres medlemskab af Forbrugsforeningen. Socialrådgiverne halter dog stadig efter de fagforeningsmedlemmer, som udnytter Forbrugsforeningen flittigst.

Dansk Socialrådgiverforenings medlemmer sparede i 2013 over 2.093.000 kroner på deres medlemskab i Forbrugsforeningen. Det svarer til en besparelse på 974 kroner til hver af de 2149 socialrådgivere, der har fået overført bonus fra Forbrugsforeningen ved årsskiftet. Forbrugsforeningen samarbejder med mere end 4.500 butikker, som giver bonus på indkøb af blandt andet tøj og sko, dagligvarer, elektronik og rejser til medlemmer af Forbrugsforeningen.

Potentiale for endnu større besparelser

Socialrådgiverne er stadig et stykke vej efter de forbrugsforeningsmedlemmer, som opnår de største besparelser. For eksempel sparede Finansforbundets medlemmer i 2013 over 1100 kroner pr. person ved at bruge deres betalingskort fra Forbrugsforeningen, når de købte ind.

Og endnu flere socialrådgivere kan udnytte Forbrugsforeningen til at spare penge på deres indkøb. I øjeblikket er godt 18 procent af Dansk Socialrådgiverforenings medlemmer aktive i Forbrugsforeningen, men i nogle faglige organisationer gælder det op mod halvdelen af medlemmerne.


Få rabat på dine indkøb

Forbrugsforeningen er en indkøbsforening for medlemmer af en lang række faglige organisationer, heriblandt Dansk Socialrådgiverforening. Tilmelding kan ske via Forbrugsforeningens hjemmeside.