OK21: Ordentlige rammer for det gode arbejdsliv

Dansk Socialrådgiverforening går nu for alvor i gang med at forberede OK21-arbejdet på statens område. Der er en TR-konference i marts, hvor det egentlige startskud til arbejdet lyder.

Dansk Socialrådgiverforening går nu for alvor i gang med at forberede OK21-arbejdet. Der er en TR-konference i marts , hvor det egentlige startskud til arbejdet lyder. Det overordnede tema for DS’ overenskomstforberedelse er “Det hele arbejdsliv”. Mange overenskomstelementer kan rummes i denne titel, og med det stigende arbejdspres og den stigende tilbagetrækningsalder er det nødvendigt, at DS også i vores overenskomster arbejder for vilkår, der gør det muligt at være på arbejdsmarkedet i så mange år.

DS har brug for medlemmernes input til, hvilke overenskomstkrav der skal stilles, og vi vil derfor rigtig gerne ud på så mange arbejdspladser som muligt og diskutere ideer og prioriteringer med jer, inden vi skal sende vores krav til arbejdsgivermodparten. Vi har et mål om, at vi har besøgt mindst 70 procent af klubberne, inden vi skal sende kravene ind senest den 1. september 2020.

Så har du allerede planlagt et klubmøde eller ved du, at du skal holde et klubmøde inden sommerferien, så sæt gerne OK21 på dagsordenen. DS’ formand Mads Bilstrup og næstformand Ditte Brøndum kommer meget gerne ud til klubmøderne, så tag fat i en af konsulenterne på statens område, så vi kan aftale nærmere om, hvem der kommer ud til jeres klubmøde.