Lyt til en times radio med Bettina Post

Tænd for radioen mandag den 6. februar og lyt med, når Dansk Socialrådgiverforenings formand klokken 10.03 er gæst i programmet ”Krause på tværs” på P1. Et af temaerne er fattigdomsdebatten – med ”Carina” som hovedperson.

Tænd for radioen mandag den 6. februar og lyt med, når Dansk Socialrådgiverforenings formand Bettina Post klokken 10.03 er gæst i programmet ”Krause på tværs” på DR’s P1.

Krause på Tværs kommer vidt omkring. I en times samtale stilles der skarpt på fattigdomsdebatten med ”Carina” som hovedperson, hvad sker der egentlig i udkantsdanmark, og hvad er status på velfærdssamfundet.

Realiteterne i Underdanmark

– Som socialrådgiver med middelklassebaggrund får man sine forestillinger om fattigdom justeret, når man møder underdanmark. Vores abstrakte forestillinger om fattigdom bliver erstattet af realiteterne i det underdanmark, hvor mennesker længst fra arbejdsmarkedet befinder sig, siger Bettina Post som oplæg til udsendelsen.

Hvis det kniber med at få tid til at høre radio mandag formiddag, er der en ny chance tirsdag  den 7. februar kl. 20.03, hvor programment genudsendes – også på P1.