Kom til forpremiere på film: Min barndom i helvede

Svigt, fattigdom, vold og seksuelle krænkelser var hverdag i formand for Børnerådet Lisbeth Zornig Andersens opvækst. Kom til forpremiere på filmen ”Min barndom i helvede” mandag den 7. maj kl. 17 i Park Bio i København.

Socialrådgivere er inviteret til forpremiere på filmen ”Min barndom i helvede”, hvor formanden for Børnerådet Lisbeth Zornig Andersen går tæt på sin barndom sammen med instruktør Mette Korsgaard.

I dag har Lisbeth Zornig Andersen en universitetsuddannelse og er mor til fem velfungerende børn. Men opvæksten nager. Hun har behov for at komme til bunds i sin barndom, få afdækket de sorte huller i sin erindring og konfrontere de ansvarlige og dem, der lod det ske.

Rejsen til bunden af Danmark er sværere end forventet og presser hende uventet til konfrontation med selv sine allernærmeste. Sammen med Lisbeth bliver vi vidne til et miljø, som de færreste formentlig kan forestille sig.

Sådan får du billet

Filmen vises den 7. maj kl. 17 i Park Bio, Østerbrogade 79, København Ø.

Billetterne skal bestilles på 35 38 33 62 og vil blive fordelt efter ”først-til-mølle-princippet”. Billetterne skal afhentes senest den 7. maj kl. 16.30.

Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til filmens hovedperson Lisbeth Zornig Andersen og instruktør Mette Korsgaard. Herefter serveres en forfriskning i foyeren.

Filmen, der varer 58 minutter, vises på DR1, torsdag den 10. maj kl. 20.