Kom med til bords – demonstration 10. april

De lockoutede SOSU-undervisere demonstrerer i morgen foran Finansministeriet. Alle er velkomne og opfordres til at tage et bord med for at understøtte budskabet: Kom til forhandlingsbordet. DS’ formand holder tale.

De lockoutede SOSU-undervisere demonstrerer onsdag den 10. april foran Finansministeriet og markerer hermed, at det ikke kun er lærerne på folkeskolerne, men også underviserne på SOSU-skolerne, der er ramt af lockout. Ca. 70 socialrådgivere ramt af konflikten.

Alle er velkomne til den landsdækkende demonstration og opfordres til at tage et bord med for at understøtte budskabet: Kom til forhandlingsbordet og giv os reelle forhandlinger. Dansk Socialrådgiverforenings formand, Majbrit Berlau, holder tale ca. kl. 13.20.

Der arrangeres fælles bustransport fra hele landet, og Dansk Socialrådgiverforening dækker transportudgiften for de lockoutramte medlemmer.

Demonstrationen arrangeres i et samarbejde mellem de organisationer, som har medlemmer, der underviser på SOSU-skolerne.

De lockoutede undervisere mødes ved Borup Højskole, Frederiksholms Kanal 24 i København, og demonstranterne samles på Christiansborgs slotsplads foran Finansministeriet kl. 12.45-13.45.

Deltag også i DLF’s demonstration 11. april

Danmarks Lærerforening inviterer også til lockout-demonstration på Christiansborg Slotsplads.  Det sker torsdag den 11. april om eftermiddagen under overskriften ”Lærerne er de første – hvem bliver de næste”.

Sådan kan du også støtte de lockoutramte

På Dansk Socialrådgiverforenings OK13-side kan du give din støtte til de lockoutede ved at skrive en hilsen og downloade et støttebillede, som du kan bruge på din facebookprofil.

Du kan også bakke op om dine lockoutede kolleger ved sammen med din klub at sende en støtteerklæring til de lockoutede. Eller ved at invitere en lockoutet til et klubmøde for at fortælle om konflikten.