Kom til 1. maj med Dansk Socialrådgiverforening

Traditionen tro kan du fejre arbejdernes internationale kampdag med Dansk Socialrådgiverforenings regioner Nord, Syd og Øst. Også formanden holder tale – i år i Køge.

Region Nord

I Aarhus starter arrangementet kl. 9.30 i BUPL’s lokaler på Kystvejen 17 i samarbejde med blandt andre BUPL, Århus Lærerforening og Dansk Sygeplejeråd.

Her er der fælles morgenmad, underholdning og musik – hvorefter vi går i optog til Rådhuspladsen, hvor Anders Bondo Christensen, DLF, er blandt hovedtalerne og DS Region Nords formand Mads Bilstrup er konferencier. Herfra er der optog til Tangkrogen, hvor der er debat og underholdning.

I Aalborg er det Dansk Socialrådgiverforenings Aalborg-klub, der inviterer medlemmer af DS og Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende til at deltage i LO og FTF’s fælles optog fra Fagforeningsgården til Kildeparken kl. 12.30. Her vil være underholdning, taler og musik, og klubben vil sørge for sandwich og hyggeligt samvær under fanen.

Region Syd

I Odense spiser vi morgenmad hos Socialpædagogerne kl. 9 på Danmarksgade 11. Der vil være sang og taler af blandt andre BUPL’s formand Elisa Bergmann. Kl. 11.30 er der afgang til LO- og FTF-arrangementet i Kongens Have. DS er i Socialarbejdernes Telt, hvor vi byder på faglig snak og lidt at drikke/spise.

Tilmelding til morgenmad på ds-syd@socialraadgiverne.dk senest 26. april.

Region Øst

I København begynder arrangementet kl. 9 på Professionshøjskolen Metropol med musik og taler af Anna Sofie Vedersø Larsen, formand for Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, Rasmus Hangaard Balslev, næstformand for DS Region Øst og Pernille Skipper fra Enhedslisten.

Kl. 11 går vi til Socialarbejdernes telt i Fælledparken.

Hør formandens tale

Dansk Socialrådgiverforenings formand Majbrit Berlau taler ved LO og FTF’s 1. maj-arrangement i Køge.