Her kan du fejre 1. maj med Dansk Socialrådgiverforening

Der bliver rig mulighed for at markere 1. maj sammen med Dansk Socialrådgiverforening. De tre regioner indbyder medlemmer til at være med ved arrangementer i København, Aarhus og Odense.

Region Nord – Aarhus

Socialrådgivere i Region Nord inviteres til et fælles arrangement med de andre fagforeninger under FTF og LO. Markeringen starter klokken 12 på Rådhuspladsen i Aarhus, hvor der er musik og taler ved Harald Børsting, formand for LO, Elisa Bergmann, formand BUPL, og Jacob Ruggard, tidligere formand for Danske Studerendes Fællesråd.

Klokken 13.20 vil der være fælles demonstrationsoptog gennem byen til Tangkrogen, hvor 1. maj-arrangementet starter klokken 14. Her vil der være taler, musik, debat, telte, boder, fredsscene, børneland, ungdomstelt, ældrehjørne og meget andet.

Region Syd – Odense

Region Syd inviterer sammen med Socialpædagogerne, SL, og BUPL alle medlemmer til fælles morgenmad klokken 9 ved SL i Odense. Her vil der være taler ved Kaj Skov Frederiksen fra SL og Lars Søgaard fra BUPL. Der vil også være sang, røde pølser og en lille skarp i godt selskab. Det er gratis at deltage, men tilmeldelse skal ske senest den 26. april via DS’ kalender.

Klokken 11 er der afgang i fælles flok til Flakhaven, hvorfra der klokken 12 vil være fælles demonstrationsoptog gennem byen til Kongens Have. Her holder DS til i Socialarbejdernes Telt, hvor der bydes på snak, øl/vand og en pølse.

I Kongens Have vil der lidt over klokken 13 være tale ved DS’ formand Majbrit Berlau. Formand for DS Region Syd Anne Jørgensen runder dagen af som taler klokken 17.10.

Region Øst – København

I Region Øst starter 1. maj for socialrådgivere klokken 8.30 med brunch på Professionshøjskolen Metropol på Frederiksberg. Her vil der være taler ved Sophie Hæstorp Andersen, regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Anna Sofie Vedersø Larsen, formand for Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende SDS, og Annemette El-Azem, formand for DS Region Øst.

Der vil være musik ved Peter Marsling band, og for at underholde børnene vil der være en ballonklovn. Klokken 11 går det i samlet trop med fanerne forrest til Fælledparken, hvor DS holder til i Socialarbejdernes Telt.

Region Øst – Slagelse

Klokken 15.20 taler Majbrit Berlau i Anlægget i Slagelse. Det er arrangeret af Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, FTF Sjælland og LO Midtsjælland.

Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

Traditionen tro har Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, SDS, samarbejdet med Region Øst om arrangementet på Metropol (se under Region Øst ovenfor). Her vil formand for de studerende Anna Sofie Vedersø Larsen holde tale for de fremmødte.