Husk at stemme om OK13 – sidste frist søndag

Du kan stadig nå at stemme, hvis du ikke allerede har gjort det. Sidste frist er på søndag den 28. april kl. 23.59. Hovedbestyrelsen anbefaler et JA til OK13, og DS’ formand håber, at rigtig mange vil stemme – det tager kun to minutter.

Skynd dig at stemme, hvis du ikke allerede har gjort det. Det tager kun et par minutter.

Hovedbestyrelsen anbefaler et JA til OK13 – og Dansk Socialrådgiverforenings formand, Majbrit Berlau, håber på en høj stemmeprocent.

– Det er et kriseforlig, men inden for de givne rammer har vi forhandlet os frem til et fornuftigt resultat med en række forbedringer, så selvfølgelig anbefaler jeg, at man stemmer ja. Og jeg håber, at rigtig mange medlemmer vil tage stilling til overenskomstresultatet, siger Majbrit Berlau og kommer med følgende opfordring:

– Husk at stemme – det er din overenskomst, som fastlægger rammerne for dit arbejdsliv de næste to år.

Hun understreger, at regeringsindgrebet på undervisningsområdet, som stopper lockouten, ikke har konsekvenser for forligene på det kommunale og regionale område.

Sådan stemmer fem socialrådgivere

Er du i tvivl om, hvad du skal stemme til OK13? Fem socialrådgivere fortæller, hvad de mener om overenskomstresultatet, og om de stemmer ja eller nej. Ingen af dem er imponerede, men de tror heller ikke, at det havde været muligt at stemme et bedre resultat hjem.

Læs: Hvad stemmer du til OK13?

Se video om OK13

Du kan også få et hurtigt overblik over OK13 ved at klikke ind på video om overenskomstresultatet på henholdsvis det kommunale eller regionale område, hvor Majbrit Berlau forklarer, hvad overenskomstresultatet betyder for dig.

» Se OK13-video om det kommunale forlig
» Se OK13-video om det regionale forlig