Gratis: Se anmelderroste socialfaglige dokumentarfilm

Via Det Danske Filminstituts streamingtjeneste på nettet, Filmcentralen.dk, kan du helt gratis se en lang række anmelderroste dokumentarfilm fra det socialfaglige område. Blandt filmene er Blodets Bånd og Lisbeth Zornig-dokumentaren Min Barndom i Helvede.

Socialrådgivere og andre interesserede kan på Filmcentralen.dk, som er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste, helt gratis se en lang række spændende socialfaglige dokumentarfilm.

Blandt de tilgængelige film er Min Barndom i Helvede, instruktør Mette Korsgaards stærkt omdiskuterede dokumentarfilm om Lisbeth Zornigs barndom, som modtog store anmelderroser da den udkom i 2012.

Også filmen Blodets Bånd, som skabte voldsom debat, da den udkom i 2013, er blandt de mere end 500 film, som ligger frit tilgængeligt på Filmcentralens hjemmeside.

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, som i år blandt andet har film som He Named Me Malala på programmet, er i fuld gang, og Filmcentralen har i den forbindelse lavet en underside, hvor man har mulighed for at se tidligere DOX-film.

Listen over stærke dokumentarfilm med socialfagligt indhold er særdeles lang, men over for Dansk Socialrådgiverforening fremhæver Det Danske Filminstitut blandt andet filmene Drømmen om en familie fra 2013 samt Så er der kaffe og heroin og Bad Boy Breathing fra 2014.