Fem skarpe tilbud – husk at gøre brug af dit medlemsskab

Vidste du, at du som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan få en billig forsikring og et godt lån, at du kan optjene bonus når du handler, og at du kan få gode råd om karriere og efteruddannelse og hjælp til at få den rigtige løn.

I Dansk Socialrådgiverforening er du med i et fagligt fællesskab, der kæmper for gode forhold for socialrådgiverne og det sociale arbejde. Fordi vi er så mange socialrådgivere, der er gået sammen, kan vi også få en lang række rabatter og fordele. Hvis du er studerende, har vi nogle særlige medlemsfordele, som du kan læse mere om her.

Gode tilbud

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du få en god og billig forsikring i Bauta Forsikring, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring og studieforsikring. Forsikringerne hos Bauta Forsikring er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Læs mere her.

Hvis du samler dine bankforretninger i Lån & Spar Bank får du ekstra fordele, fordi du er medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Blandt andet en lønkonto med 3 % i rente på de første 50.000 kroner, gratis oprettelse af kassekredit på 50.000 – 100.000 kroner med favorabel rente, og et billån med en attraktiv rente. Læs mere her.

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du købe billigere ind ved at melde dig ind i Forbrugsforeningen. Hver gang du betaler med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen i en af de cirka 4.600 forretninger, som foreningen samarbejder med, optjener du bonus, som du senere kan betale med. Dansk Socialrådgiverforenings medlemmer har i 2018 optjent ikke mindre end 2.174.239 kr. i bonus i Forbrugsforeningen, som de kan shoppe for i 2019. Læs mere her.

Vejledning om karriere og løn

Karrieretelefonen er en telefonrådgivning, hvor medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening og medlemmer af Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende kan få en halv times coaching og sparring på ideer og tvivlsspørgsmål om karriere og kompetenceudvikling. Hensigten med dette medlemstilbud er at give støtte til og udfordre egne tanker om den jobmæssige fremtid. Læs mere her.

Har du netop fået nyt job eller måske dit første job som socialrådgiver? Så kan Dansk Socialrådgiverforening hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal have i løn og pension. Her kan du finde lønsatser og en oversigt over hvad gennemsnitslønnen er på de forskellige ansættelsesområder.

Dansk Socialrådgiverforening tilbyder også et tjek af dine løn- og ansættelsesvilkår. Pension, arbejdstid, overarbejde, sygdom, barsel og konkurs. Hvor mange af de ting tager din ansættelseskontrakt højde for – og er det rimelige og korrekte vilkår, du er ansat på? Læs mere her.