DS får ny hjemmeside: Socialraadgiverne.dk

Dansk Socialrådgiverforenings hjemmeside har fået et ansigtsløft og har nu responsivt design så den er nemmere at gå til fra telefon og tablets. Og så har vi fået ny hjemmeside-adresse: www.socialraadgiverne.dk

4. juni går Dansk Socialrådgiverforening i luften med en ny hjemmeside i sort, hvidt og logo-rødt. I et mere enkelt design og med mere enkle indgange.

Den største forandring er, at den nye hjemmeside er responsiv. Det vil sige, at den tilpasser sig de elektroniske platforme, den bliver åbnet på – om det er en pc, tablet eller smartphone. Billeder og menuer tilpasser sig og sikrer en god brugeroplevelse. En anden stor forandring er designet og opbygningen, som er blevet mere intuitiv. Vi har trukket de emner frem, som medlemmerne eftersøger mest, og fremhævet de ydelser, som foreningen kan tilbyde.

Håndsrækning til tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter

Vi har også valgt at ændre vores domæne til socialraadgiverne.dk. Det har aldrig været nogen god idé med ugennemskuelige forkortelser, og særligt for ansatte er det kilde til daglig irritation at skulle stave ”socialrdg.dk” for folk, der gerne vil sende en mail. Mailadresser til ansatte vil fremover også hedde socialraadgiverne.dk.

Som noget nyt vil der være et subsite for tillidsvalgte, hvor vi samler relevant stof målrettet tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. En del af teksterne er gengangere, men med tiden udbygger og udvikler vi mere specialiserede sider. Andre er dog stadig velkomne til at kigge med. Adressen til de nye subsite er: tillidsvalgte.socialraadgiverne.dk

Beregn barsel og Find TR

Vi har opbygget en barselsberegner, hvor man let kan finde ud af, hvad man har ret til af barsel afhængig af ansættelse mv. – og også hvad ens samlever har ret til.

Vi har også skabt en ”Find TR”-funktion, hvor det bliver muligt at slå op, hvem tillidsrepræsentanten er i eksempelvis den kommune, hvor man søger job.

Herudover har vi fremhævet faggrupperne, som er en af Dansk Socialrådgiverforenings særkender. De mange aktive faggrupper viser, hvor bredt socialrådgiverfaget er – både for medlemmer, for studerende og for dem, der kunne tænke sig at søge ind i faget. Derfor består billedsiden på forsiden af skiftende præsentationer af medlemmer fra faggrupperne. Vi har ikke alle fotos i hus endnu, så hav lidt tålmodighed, hvis din faggruppe endnu ikke er repræsenteret – I kommer alle med.

I det hele taget håber vi, I vil have lidt tålmodighed med os i den første tid med den nye hjemmeside. Vi har godt 4.500 undersider, og vi har ikke nået at flytte alt over, rette alle links eller skrive alle de lækre nye tekster til jer, som vi har planer om.

Der vil gå nogle måneder endnu, før alt er på plads. Eller nogenlunde på plads, for hjemmesider er jo i konstant forandring.