Billig forsikring og høje renter på din lønkonto

Som nyuddannet kan det være en god ide at tjekke dine medlemsfordele. Måske du har brug for en ny forsikring, fordi du er flyttet fra din studiebolig? Eller du kan få en højere rente på din lønkonto?

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du få en god og billig forsikring i Bauta Forsikring, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring og studieforsikring. Forsikringerne hos Bauta Forsikring er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Læs mere her.

Lønkonto med 3% rente

Hvis du samler dine bankforretninger i Lån & Spar Bank får du ekstra fordele, fordi du er medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Blandt andet en lønkonto med 3 % i rente på de første 50.000 kroner, gratis oprettelse af kassekredit på 50.000 – 100.000 kroner med favorabel rente, og et billån med en attraktiv rente. Læs mere her.

Køb billigere ind med Forbrugsforeningen

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du købe billigere ind ved at melde dig ind i Forbrugsforeningen. Hver gang du betaler med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen i en af de cirka 4.600 forretninger, som foreningen samarbejder med, optjener du bonus, som du senere kan betale med. Dansk Socialrådgiverforenings medlemmer handlede i 2019 for 37.161.866 kroner igennem Forbrugsforeningen og optjente ikke mindre end 2.200.684 kroner i bonus, svarende til en bonus på 935 kroner pr. medlem. Læs mere her.

Huskeliste til voksenlivet

Desuden har FTF-a – den a-kasse, som Dansk Socialrådgiverforening anbefaler – samlet en liste over ting, det er en god idé at tjekke op på, når du bliver færdig med studiet. Læs den som en guide til tiden efter studiet, hvor mange ting ofte er lidt dyrere, end da du var studerende: Har du husket det hele?