Fordele som medlem

Med dit medlemskab hos 'Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse - en del af FTFa' får du en række fordele. Dem kan du læse om herunder.

Du er økonomisk dækket

Du får økonomisk sikkerhed, fordi du er dækket af dagpenge, hvis du en dag står uden job. Er du ledig i bare tre måneder, har du tjent 10 års kontingent hjem igen.

Du kan yderligere supplere dine dagpenge med ‘Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse – en del af FTFa’s (DS’ a-kasse) attraktive lønsikring, som kan give dig ekstra tryghed i det daglige, fordi du kan forsikre dig op til 90 % af din løn.

Socialrådgivernes a-kasse er en af landets billigste a-kasser. Se her, hvor meget et medlemskab koster om måneden. Som medlem betaler du kvartalsvist.

DS’ a-kasse får dig videre til et nyt job

Uanset om du er i arbejde, opsagt eller ledig, står vi klar med rådgivning, der kan få dig tættere på et nyt job.

Er du i arbejde?

DS’ a-kasse har et hold af karrierecoaches, der er klar til en snak, hvis dit arbejdsliv ikke former sig, som du gerne vil have det. Det kan fx være, at din motivation falder, eller at du overvejer et brancheskift.

Teamet af karrierecoaches rekrutterer også jobs for en lang række af virksomheder. Læg dit cv ind i vores cv-bank, som vi har sammen med Jobindex.

Er du opsagt?

For at give dig de bedst mulige forudsætninger for at komme godt videre, kan du i opsigelsesperioden bestille en telefonsamtale hos en karrierecoach. Inden for  24 time bliver du ringet op og får en indledende samtale,  som åbner op for et mere konkret forløb – målrettet dine behov og ønsker. Du bestiller samtalen ved at klikke på linket her.

Er du ledig?

Som ledig er det vigtigt at have en sparringspartner, der kan komme med gode råd til din jobsøgning, og holde dig motiveret for at søge jobs.

Hos DS a-kasse kan du gå til en bred vifte af temamøder og personlige møder. Du kan også få sparring på dit cv og ansøgning inden for 24 timer, inden du sender det afsted til arbejdsgiveren.

Er du studerende?

Er du studerende, kan du blive gratis medlem, så længe du er under 30 år. Er du over 30 år? Så kan du blive gratis medlem, hvis du er medlem af efterlønsordningen.

Læs mere om dine muligheder

Brug FTFa’s Jobmakker

Med Jobmakker fra Dansk Socialrådgivers A-kasse får du en personlig og innovativ tilgang til jobsøgning. Den kan både lave et udkast til en ansøgning, give dig feedback på en ansøgning, du har liggende i forvejen og tilbyde skræddersyet jobmatching baseret på dine kompetencer. Denne AI-løsning er hurtig, tilgængelig og har allerede hjulpet mere end 150.000 jobsøgende.

Fordele ved Jobmakker:

  • Du sparer tid på research
  • Du får gode forslag til både opbygning og indhold
  • Du kan udarbejde bedre jobansøgning
  • Du vil øge dine chancer for at komme til jobsamtale
  • Du kan få hjælp til at afklare dine kompetencer
  • Du bliver stærkere både i ansøgning og samtaleprocessen

Vælg en a-kasse, der kender dit fag

DS’ a-kasse har et unikt kendskab til dit arbejdsmarked og dine jobmuligheder.

Vær medlem hele livet

Med DS’ a-kasse får du en tværfaglig a-kasse. Derfor kan du beholde dit medlemskab hele dit arbejdsliv – og så hvis du bliver leder eller skifter branche.

Iværksættere er velkomne

Har du egen virksomhed? Det er ikke noget problem som medlem af Socialrådgivernes a-kasse. Vi har en afdeling, der alene tager sig af vores medlemmer med egen virksomhed.

Få nyt job med DS’ a-kasse

Få et forspring i dit arbejdsliv med et cv på FTFa Jobindex, uanset om du allerede har et job eller er ledig. Vores konsulenter finder dygtige profiler i cv-banken hver eneste dag, når de leder efter kandidater til uopslåede jobs.

Læs mere og bliv rekrutteret

2 Gode grunde til at oprette dit cv hos FTFa Jobindex

Få adgang til eksklusive jobs

Hos DS’ a-kasse sidder rekrutteringskonsulenter hver dag og  finder kandidater til stillinger, der ikke bliver slået op andre steder.

Se nye muligheder i dit cv

Rekrutteringskonsulenterne i DS’ a-kasse har øje for, hvor dine kompetencer kan bruges i nye sammenhænge. Det åbner op for nye jobmuligheder.

Få tips til dit CV på FTFa jobindex

Kontakt

Har du spørgsmål?

Der er flere måder, du kan få fat på ‘Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse – en del af FTFa’. Se dem her
Kontakt a-kassen