Er du studerende?

Er du studerende, kan du være gratis medlem af 'Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse - en del af FTFa', så længe du er under 30 år. Meld dig ind med det samme.

Fordele ved at være medlem under uddannelsen

Har du været medlem af ‘Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse – en del af FTFa’ (DS a-kasse) i mindst et år, når du afslutter din uddannelse, får du ret til dagpenge med det samme.

Venter du med at melde dig ind, til du er færdiguddannet, får du en måneds karens og mister derved en måneds dagpenge på op til 15.868 kr.

Mens du studerer, kan du få hjælp hos FTFa’s jobrådgivere, når du er medlem.

Studieliv – din guide til at komme godt gennem studiet og ud i arbejdslivet

Klik, lyt og læs dig igennem mere end 21 relevante emner, som kan gøre dig og dit studieliv mere effektivt. Læs f.eks. om hvordan du bliver en haj til at tage notater, hvordan du lægger en plan, så du kan holde snuden i sporet, og hvordan du løser konflikter i din gruppe.

Giv dig selv et godt studieliv her

Over 30 år?

Er du over 30 år kan du ikke få et helt gratis medlemskab, fordi det står i lovgivningen. Du kan i stedet få et medlemskab, hvor Socialrådgivernes a-kasse sparer dig for at betale a-kassebidraget, så dit medlemskab bliver en hel del billigere – 368 kr. om måneden i stedet for 468 kr.

Det gælder også for dig, at du skal være medlem mindst et år forud for endt uddannelse for at få dagpengeret med det samme. Vi anbefaler dig derfor at melde dig ind, når du har et år tilbage af din uddannelse.

Kontakt

Har du spørgsmål?

Der er flere måder, du kan få fat på ‘Dansk Socialrådgiverforenings a-kasse – en del af FTFa’. Se dem her
Kontakt a-kassen