1. maj-arrangementer landet rundt – 2013

Øst, Syd, Nord. I alle regioner er der mulighed for, at socialrådgivere og socialrådgiverstuderende kan komme ud med den røde fane. DS’ formand Majbrit Berlau taler i Aarhus og Viborg.

Meteorologerne er forsigtigt optimistiske og lufter muligheden for sol 1. maj. Solskinnet vil passe fint til de arrangementer, der er planlagt rundt omkring i landet med morgenmad, politiske festtaler, fælles optog gennem byen, musik og telte.

Her kan du finde de arrangementer, som de tre regioner enten selv arrangerer eller som socialrådgivere og socialrådgiverstuderende er inviteret til at deltage i.

Region Syd

Kl. 9 – 11.30 i Odin Havnepark, Lumbyvej 11, Odense C.
Fælles morgenmad, kaffe og Gammel Dansk med Serviceforbundet, NNF, Socialrådgiverne, 3F Byg og HK. Taler af Anker Boye fra S og Brian Dybro fra SF.
Tilmeldingsfrist: 26. april

Kl. 12.00 mødes man på Flakhaven og går i optog gennem byen til Kongens Have.
Kl. 12-17 i Kongens Have. Talere er bl.a. LO’s formand, Harald Børsting, by- og boligminister Carsten Hansen (S), Helle Nielsen, LO, borgmester Anker Boye og rådmand Brian Dybro.

DS har fælles telt med BUPL og Socialpædagogerne på pladsen i Kongens Have.

Region Øst

Kl. 9 – 11 på Metropol, Kronprinsesse Sofies Vej 35, Frederiksberg
Morgenmad. Taler af formand for SDS, Katrine Gudmandsen og sundhedsborgmester i Københavns Kommune, Ninna Thomsen, SF.
Kl. 11 går fanerne forrest til Fælledparken.
12-19 er der fest i Fælledparken. Find DS i Socialarbejdernes telt.

For DS’ere, der ikke tager til København, er der et LO-arrangement i Vordingborg, som DS er inviteret til at deltage i:

9.00-10.30 er der morgenmad på 3F, Vingevej 1, Vordingborg
10.30–11.00 er der fanemarch, der starter ved byporten (hjørnet af Algade og Boulevarden) til Slotstorvet, med Torben Stages hornblæsere i spidsen.
11.00–12.30  taler af borgmester, Henrik Holmer, forbundsformand, Jørgen Juul Rasmussen, Dansk El-forbund, FOA ungdom, Stine Nygaard Larsen og spidskandidat for Socialdemokratiet, Martin Leider Olsen
12.30–14.30 er der frokost og ”Syng med”-arbejdermusik med Nye Roser

Region Nord

Region Nord har ikke et selvstændigt arrangement, men opfordrer DS’ere til at deltage i et af to arrangementer:

I Aarhus på Rådhuspladsen kl. 12 er der taler af Harald Børsting, formand LO DK, Majbrit Berlau, formand, Dansk Socialrådgiverforening m.fl. På Tangkrogen kl. 14 er der taler af statsminister Helle Thorning Schmidt fra S, Jonathan Simmel, Dansk El-forbund Ungdom, Thomas Medom, Rådmand, SF m.fl.

I Viborg kl. 13 er der fanemarch fra Gl. Vagt til Brænderihaven. Kl. 14 er der taler af Per Møller Jensen (S) og Majbrit Berlau fra DS og FTF m.fl.