OK24 – Mailskabelon

For at gøre det let for dig som TR, har vi udarbejdet et forslag til en OK24-mail, som du kan sende til dine kollegaer.  

Kære kollega

Jeg skriver til dig for at dele nogle af de tanker, jeg som din tillidsrepræsentant gør mig om vores løn og arbejdsvilkår. Det er vigtigt for dig, mig og vores socialrådgiver-kollegaer, så jeg håber, du vil læse med 😊

Læs mere om OK24 her

Det er også overenskomsten, der giver os ret til blandt andet betalt ferie, løn når vi eller vores børn er syge, samt løn under barsel. Derfor er forhandlingerne afgørende!

Med medlemmerne i ryggen har Dansk Socialrådgiverforening de seneste ti år sikret os socialrådgivere mange forbedringer. For eksempel har en kommunalt ansat socialrådgiver fået:

  • 6000 kroner mere om måneden i gennemsnitsløn
  • 5000 kroner mere om måneden i startløn
  • Højere pension

Resultaterne er ikke kommet af sig selv. Det gør de heller ikke denne gang.

DS får styrken fra de socialrådgivere, der er medlemmer. Derfor har vi brug for, at så mange som muligt bliver en del af vores faglige fællesskab. Jo flere vi er, desto bedre resultater!

Som socialrådgiver har du gavn af de forbedringer, DS forhandler hjem, uanset om du er medlem eller ej. Men som en del af vores fællesskab bidrager du også til forbedringerne – for dig og dine fagfæller.

Jeg håber, du vil overveje at melde dig ind i Dansk Socialrådgiverforening. Hvis du gør det senest 1. marts, er du sikret penge, hvis der bliver strejke eller lockout. Samtidig får du adgang til en række medlemsfordele, herunder faglig udvikling og professionel juridisk støtte.

Du kan melde dig ind her

Tak fordi du tog dig tid til at læse min mail – og tak for dit gode kollegaskab 😊

De bedste hilsner,

PS: Husk at du altid kan tage fat i mig, hvis du har spørgsmål eller brug for at tale om noget!

Få personlig rådgivning

Kontakt TR

Hvis du har spørgsmål om løn og arbejdsvilkår, så er det først og fremmest tillidsrepræsentanten på din arbejdsplads, du skal kontakte.