Nyt fra Ledersektionens bestyrelse

Ledersektionens bestyrelse kan se frem til et travlt efterår med blandt andet oplæg og reception på Socialrådgiverdage.

Ny repræsentant for DS’ lederkonsulenter med i bestyrelsen

Lene Eli Larsen er nyt medlem af Ledersektionens bestyrelse som repræsentant for regionernes lederkonsulenter. Hun arbejder til daglig for ledere i kommuner og andre steder samt for basismedlemmer ansat i private organisationer i DS’ Region Nord. DS har nu i alt otte konsulenter, der som en del af deres funktionsområde dækker lederområdet: fire i Region Nord, to i Syd og to i Øst.

Opfølgning på OK18

Der har været afholdt debatmøder med medlemmerne om OK18, hvor Ledersektionen også har deltaget med repræsentanter, fordi det er vigtigt, at lederne er synlige i OK-sammenhæng, og at de får mulighed for at få en direkte dialog med medlemmerne.

» Læs mere om OK18-debatmøderne for lederne

Økonomien ser god ud

Ledersektionens budgetter for 2017 og 2018 er nu godkendt af bestyrelsen, og de viser, at forbruget er under kontrol. Der er god økonomi til resten af året, herunder Socialrådgiverdage, lyder meldingen fra kassereren.

Socialrådgiverdage

Ledersektionen har inviteret forfatter og ledelsesekspert Bo Vestergaard som oplægsholder til Socialrådgiverdage 17. Ledersektionen afholder også en reception på fagfestivalen. Her vil Bo Vestergaards bog Fair Proces blive uddelt.

Anders Fløjborg genvalgt til FTF’s Lederråds forretningsudvalg

I slutningen af september blev Anders Fløjborg genvalgt til FTF’s Lederråds forretningsudvalg. Her blev Claus Hjortdal også genvalgt som formand, mens øvrige genvalgte medlemmer er Irene Hesselbjerg fra Dansk Sygeplejeråd og Michael Agerbæk fra Politilederforeningen. Nyt medlem er Eva Munck, formand for BUPL’s Lederforening.