Ny uddannelse i psykisk arbejdsmiljø til trioer

Ved OK21 blev det aftalt at udvikle et nyt uddannelsestilbud om psykisk arbejdsmiljø til trioer i kommuner og regioner. Nu er uddannelsen åben for tilmeldinger.

Fælles forståelse og sprog for at styrke det gode arbejdsmiljø. Metoder til at gå undersøgende og analytisk til værks. Bedre forståelse for deres respektive roller i samarbejdet om arbejdsmiljøet. Bedre forståelse af fælles handlemuligheder.
Sådan lyder målene med en ny uddannelse i psykisk arbejdsmiljø, som er et resultat af OK21 og er målrettet trioen på arbejdspladsen, dvs. leder, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant. Uddannelsen er designet til, at leder, TR og AMiR fra samme arbejdsplads deltager i samme forløb.
Uddannelsen varer halvanden dag med cirka seks uger imellem uddannelsesdagene – tid, som skal bruges på at samarbejde om et selvvalgt emne.

To modeller for kurset

Der er to måder, I kan få kurset på:

  1. Arbejdspladsen køber kurset hjem til et antal trioer på egen arbejdsplads. Det er de såkaldt lukkede hold.
    » Læs mere her
  2. Trioen kan tilmelde sig et af de åbne hold, hvor de deltager sammen med trioer fra andre arbejdspladser. I år er der planlagt otte kursusforløb i henholdsvis Silkeborg, Kolding og København.
    » Læs mere her

Vær opmærksom på, at interessen for at deltage i de åbne hold er meget stor. De første kursushold blev fyldt op på få dage.