Tilbud om coaching til ledere – Dansk Socialrådgiverforening betaler

Dansk Socialrådgiverforening ønsker med dette tilbud til både nye og erfarende ledere i Dansk Socialrådgiverforening at understøtte ledernes arbejdsvilkår og give det bedste afsæt for at udøve god ledelse

Ledercoaching

Går du tumler med en eller flere konkrete ledelsesmæssige problemstillinger omkring dit eget arbejdsmiljø eller har du udfordringer, der relaterer sig til din lederrolle? Ønsker du at arbejde med dine ledelsesrelaterede udfordringer i et helt fortroligt rum? Har du brug for et frirum til at reflektere over dig selv, dit job og dine fremtidsplaner? Så benyt dig af dette tilbud.

Hvad er coaching?

Formålet med coachingen er gennem samtalen at give dig overblik og inspiration til selv at komme videre i egne overvejelser. Det er altid den coachede selv, der sætter dagsorden. Coachens opgave er at bruge sin viden og sine færdigheder til at hjælpe dig med at definere og fastholde dine mål, så de bliver gennemført. Coachen giver ikke svar, men benytter sig blandt andet af effektfulde spørgsmål, aktiv lytning og feedback.

Hvem er Coachen?

Vi har allieret os med firmaet Hartmanns, som hvert år gennemfører flere hundrede coaching og sparringssamtaler med ledere, chefer og direktører indenfor både offentlige og private organisationer.

Hvor foregår coachingsessionen?

En ledercoaching-session varer 1 time og da der er tale om pilotprojekt tilbyder DS 3 gratis samtaler.

Hartmanns har gode erfaringer med at gennemføre coaching både via fysiske personlige møder og som virtuelle møder. Det er derfor fuldt ud fleksibelt i forhold til din hverdag.

Bemærk dog, at der ved transport for coachen tillægges omkostninger til transport som afregnes mellem dig og Hartmanns.

Rabat på yderligere coaching eller newplacement

DS har udvidet vores samarbejde med Hartmanns vedrørende coaching og Newplacement. Således er der nu mulighed for, at man som ledermedlem i DS kan få tilbud om coaching eller Newplacemnet til en fordelagtig pris.

Det er stadigt muligt at få bevilget 3 coaching sessions via DS, men hvis man ønsker at udvide dette forløb eller har behov for et forløb udenom DS kan man nu få rabat på 20%.

DS tilbyder desuden ledermedlemmer muligheden for at supplere et allerede bevilget newplacement-forløb i forbindelse med opsigelse med selvbetalt forløb, samt mulighed at betale for et forløb på egen hånd. Som medlem af DS fås 20% rabat på selvbetalt newplacement.

Henvisning

Det er din lederkonsulent i din region, som kan henvise dig til coaching. Konsulenten kan også henvise dig til Hartmanns, hvis du gerne vil tale med dem inden din opstart.

» Kontakt din konsulent

Kontakt

Ledersektionens konsulent

Nicolai Paulsen
Tlf: 33 38 61 68 / 21 29 87 17
Mail: np@socialraadgiverne.dk

Politisk ansvarlig

Forkvinde Signe Færch
Tlf: 24 69 28 53
Mail: sif@socialraadgiverne.dk