Luk
Meld dig ind i en faggruppe

Arbejder du på beskæftigelsesområdet, på børne- og ungeområdet, i psykiatrien eller noget helt andet…?

Dansk Socialrådgiverforening har 25 faggrupper og faglige selskaber, hvor du kan være med til at udvikle socialrådgiverfaget ud fra dit specifikke arbejdsområde.

Meld dig ind i de faggrupper eller faglige selskaber, der matcher dit område – og vær med i et fællesskab, som styrker din faglighed.

Det er i faggrupperne og de faglige selskaber, at DS henter input til DS’ politik- og professionsudvikling. Faggrupperne er faglige fyrtårne, der tegner de store linjer i udviklingen af faget og profilerer professionen udadtil.

Faglig udvikling

Din faggruppe er et fællesskab, hvor du kan hente faglig inspiration i form af videndeling og kompetenceudvikling. I faggruppen kan du engagere dig i faglige diskussioner med dine socialrådgiverkolleger – med udgangspunkt i praksis, ny forskning og aktuelle socialpolitiske temaer.

Faglig ekspert

Din faggruppe påvirker den faglige udvikling og deler viden med Dansk Socialrådgiverforening og omverdenen. Faggruppen profilerer dit specifikke arbejdsområde og udvikler den særlige faglighed inden for dit felt.

Politisk aktør

Din faggruppe bruger sin praksis- og ekspertviden til at søge indflydelse på den førte socialpolitik både i forhold til Dansk Socialrådgiverforenings politikudvikling og i den offentlige og politiske debat.

Meld dig ind

Er du ikke allerede med i en faggruppe eller fagligt selskab? Vælg et fagligt netværk fra listen og læs, hvordan du melder dig ind. (Listen kommer frem, når du lukker denne besked)

Luk denne besked og vis ikke igen
Faglige netværk - Dansk Socialrådgiverforening

Faglige netværk

I de faglige netværk møder du socialrådgivere med indsigt og engagement i det enkelte arbejdsområde. Du kan melde dig ind under det enkelte netværk her på siden - eller kigge ind og finde inspiration, viden og kontaktpersoner.

Ledersektionen

Velkommen til Ledersektionen.

Sektionen for selvstændige

Det handler om liv, og fundamentet for selvstændige socialrådgivere ligger i samspillet mellem mangfoldighed, socialfaglig styrke og viljen til at hjælpe andre.

Seniorsektionen

Når du går på efterløn, alderspension eller førtidspension, kan du fortsætte dit medlemskab af Dansk Socialrådgiverforening i Seniorsektionen. Gennem Seniorsektionen bevarer du tilknytning til fag og fagfæller.

Studerende

Som studiemedlem bliver du inviteret med til faglige arrangementer, modtager fagbladet Socialrådgiveren og kan bruge spændende kontante fordele.