Lyd på DS Syd

Herunder kan du finde nogle lydoptagelser, som vi vil lave i slutningen af hver måned. Formålet er, at vi ser tilbage på måneden, der er gået, og hvad der har fyldt. Derudover vil vi tage et emne med hver, som vi vil drøfte med hinanden.

Hej og velkommen til Region Syds hjørne

I Pilotafsnittet kan du høre lidt om vores tanker bag. Det handler mest om, at vi sætter en mikrofon til nogle af vores mange snakke, som ofte foregår i bilen, når vi er på farten, som vi ofte er. Vi vil gerne holde det meget autentisk, så vi klipper ikke i det eller finpudser, så tag os som vi er. Vi har LOVET hinanden, at hvert afsnit holdes under 30 min.

Vi er begge to podcastnørder og bruger meget tid i bilen på at lytte til alt muligt. Det tror vi også, nogle af jer gør, så derfor vil vi forsøge os med dette format.
Skriv meget gerne til os, hvis I synes, der er et emne, der skal tages op.

De allerbedste hilsner

Mie Moll, forkvinde og Jannie Bertz næstforkvinde

 

Hør vores podcasts

November 2023

I dagens afsnit har vi som sædvanligt meget på hjertet. Vi starter ud med en god historie, der handler om indflydelse. Vi har besluttet, at det vil vi gøre hver gang, altså starte med en god historie, fordi dem er der faktisk mange af. Udover så at fortælle lidt om alt det vi hver især har brugt tiden på i november, så er et af emnerne i dag flaskehalse. Med udgangspunkt i den nye aftale omkring økonomi til domstolene, taler vi om de flaskehalse, der nogle gange/ret ofte opstår, når man kun fokuserer på et område. Når man ‘bunkebekæmper’ ved domstolene, så vil der uundgåeligt opstå en flaskehals i kriminalforsorgen, hvor vi har gode kolleger, der hver dag knokler både indenfor og udenfor murene. Dagens andet emne er en opfordring til, at vi alle sammen får talt med den der kollega vi har, som ikke er medlem af DS endnu, netop fordi vi har overenskomstforhandlinger lige om lidt, og det er så usigeligt vigtigt, at vi er et stærkt hold!

Udover dette kan I måske høre, at vi er lidt begejstrede, fordi vi netop lige inden optagelsen har haft TR julemøde, hvor vi har været i fantastisk selskab og fået hyldet TR arbejdet  – Pssst: Vi har 10 – TI – TR/AMR’er der er blevet nomineret til Årets TR hernede i Region Syd, hvor vildt er det lige?!

Og til den omsorgsfulde kollega, der lytter til dette, så har Mie fået vinterdæk på nu.

» Hør podcasten her

Oktober 2023

Oktober har handlet om arbejdsmiljø, om den ny kontanthjælpsaftale, om digital chikane af offentlig ansatte og det nye forskningsprojekt, der skal gøre os klogere på dette, om borgernes aktindsigt i personaleoplysninger og om 4 dages arbejdsuge.
Emnerne i dag er situationen i DS og om hvordan vores grænser kan rykke sig i vores fag.

» Hør podcasten her

September 2023

I september har der været smæk på kampagnen #engodstart og studiestart og derudover er vi nu der, hvor vi har indsamlet OK krav og trepartsforhandlinger så småt skal i gang.

Emnerne i dag handler om de kommunale besparelser samt synligheden af DS.

» Hør podcasten her

Pilotepisode

Her kan du høre lidt om formatet og tankerne bag denne månedlige nyhedspodcast. Vi optager i vores depotrum, som var det sted på kontoret i Snoghøj, hvor der var bedst lyd. Så mellem papkasser og stakkevis af overenskomster og merchandise sidder vi og taler sammen.

» Hør podcasten her