Find og søg socialrådgiverjob

Her har vi samlet et par genveje, der kan hjælpe dig på vej til dit nye job. På socialrådgiverjob.dk, kan du finde aktuelle jobopslag.

Om Socialrådgiverjob.dk

SocialraadgiverJob.dk  finder du aktuelle stillinger fra fagbladet Socialrådgiveren – blot tilgængelige 4-5 dage før bladet ligger hjemme hos dig – samt stillinger, der kun er slået op på nettet.

SocialraadgiverJob.dk kan du oprette en jobagent, der sender dig en e-mail, når der er et nyt job, der svarer til dine ønsker. Og er du medlem af Dansk Socialrådgiverforening, kan du lægge forskellige CV’er ind i systemet, så din profil kan blive matchet med annoncer i de søgninger, som arbejdsgiverne foretager.

Indrykning af stillingsannoncer

Media-Partners tegner annoncer til Socialrådgiveren og Dansk Socialrådgiverforenings  nyhedsbrev. Stillingsannoncer trykt i Socialrådgiveren lægges automatisk på SocialraadgiverJob.dk.

Kontakt om stillingsannoncer: Marianne Lander, telefon  2967 1446, eMail: marianne@media-partners.dk

Kontakt om tekstsider og bannerannoncering: Jørgen Ostenfeldt, telefon  2857 0857, eMail joergen@media-partners.dk

Media-Partners
Det Gamle Mejeri
Alhøjvej 2, Stilling
8660 Skanderborg
Telefon 2967 1436
www.media-partners.dk

Se tidsfrister for indlevering af annoncer under “Udgivelsesplan for Socialrådgiveren” og “Udgivelsesplan for DS’ nyhedsbrev” her.

Job i Grønland

Vidste du, at der ofte er ledige socialrådgiverstillinger i Grønland?

Den sociale lovgivning minder om den danske lovgivning, men udvikler sig i sin egen retning. Det vil være relativt nemt for en dansk socialrådgiver at sætte sig ind i grønlandsk sociallovgivning.

De grønlandske arbejdsforhold er ikke så gode som i Danmark. Der er normalt en længere arbejdstid og en knap så god løn som i Danmark.Til gengæld kan der være andre fordele ved at arbejde i Grønland. Der er god mulighed for faglige og personlige udfordringer. Og der er mulighed for et spændende kulturmøde og naturoplevelser.

De sociale problemer i Grønland og mulighederne for at løse dem kan være vanskelige. Det er en god idé at have en vis portion personlig ballast og overskud som dansk socialrådgiver i Grønland.

Den grønlandske socialrådgiverforening NIISIP arbejder for at fremme de uddannede socialrådgiveres sag.
» Besøg  NIISIP’s facebook-side

Vær opmærksom på at det er organisationen Atorfillit Kattuffiat (AK), der er forhandler løn og overenskomster for socialrådgivere ansat i Grønland. Spørgsmål om løn og vilkår kan rettes hertil.

Grønlands selvstyres hjemmeside giver et overblik over de grønlandske kommuner og den grønlandske lovgivning, samt forhold for borgere og tilflyttere til Grønland.

Jobsøgning i Grønland foregår via Netavisen Sermitsiaq.

De grønlandske huse i Danmark har gode informative links om Grønland.

Nordisk Råds hjemmeside om arbejde og ophold i Grønland

Job i Sverige

Dansk Socialrådgiverforening har indgået en venskabsaftale med den svenske søsterorganisation Akademikarförbundet SSR. Her kan du læse, hvad aftalen betyder for dig.

Hvis du er aktiv medlem af Dansk Socialrådgiverforening, kan du prøve det svenske arbejdsmarked af uden at skifte fagforening. Du kan søge arbejde og arbejde i Sverige i op til tre år og forblive medlem i Dansk Socialrådgiverforening, og samtidig modtage medlemsservice fra den svenske fagforening.

Er du medlem af Akademikerförbundet SSR, og ønsker du at søge arbejde eller arbejder du i Danmark, kan du forblive medlem i Sverige og få fagforeningsservice fra Dansk Socialrådgiverforening.

Du vil modtage det hhv. svenske/danske fagblad og kunne deltage i relevante kurser etc., som Akademikerförbundet /Dansk Socialrådgiverforening udbyder. Gæstemedlemsskabets begrænsning består i, at du ikke kan stille op og stemme til Akademikerförbundets/Dansk Socialrådgiverforenings politiske poster.

Du skal være opmærksom på, at du skal være medlem af A-kassen i det land, hvor du betaler skat. Læs mere om reglerne hos FTFA.

Hvordan gør du?

Er du medlem af Dansk Socialrådgiverforening, retter du henvendelse medlemsadministrationen på medlem@socialraadgiverne.dk, der kontakter Akademikerförbundet SSR for at oprette dig som gæstemedlem.

Er du medlem af Akademikerförbundet SSR, retter du henvendelse til Akademikerförbundet SSR, mail lotta.forsstrom@akademssr.se (+46 / 8 617 44 12), der vil kontakte Dansk Socialrådgiverforening for at oprette dig som gæstemedlem.

Du kan læse venskabsaftalen i sin helhed her:
» Venskabsaftalen på dansk
» Venskabsaftalen på svensk
» Venskabsaftalen på engelsk

Få personlig rådgivning