SD19 – På vej mod en ny fælles fortælling

Socialrådgiverdage 2019 (SD19) er to dage spækket med spændende oplæg, debatter, workshops og konkret læring. Hovedpersonerne er dig og 6-700 socialrådgiverkollegaer. Gæsterne er forskere, andre fagprofessionelle og politikere fra hele landet.

SD19 har overskriften ’På vej mod en ny fælles fortælling’. En overskrift, der sætter fokus på socialrådgivernes faglighed i en tid, hvor socialrådgivernes kerneopgaver udfordres og udvikler sig. Det kommer både indefra og udefra, og har blandt andet fokus på samarbejdet med borgerne for en styrket sammenhæng, inddragelse og tillid – i den helhedsorienterede indsats og i rækken af specialiserede indsatsområder – omkring nye fælles faglige tilgange og forståelser (mindset), hvor borgerne igen kommer mere i centrum.

SD19 byder på videndeling, dialog og ny læring – med det mål at blive skarpere på professionens fælles fortælling, med vægt på fælles faglige forståelser, kompetencer og succeser, om hvordan socialrådgiverne bidrager til den fælles opgaveløsning og en sikring af kvalitet i opgaveløsningen.

Sæt kryds i kalenderen, tag dine kolleger med og søg din arbejdsplads om deltagerbetalingen til denne mulighed for at få den nyeste viden med hjem til jobbet.

Et foreløbigt program offentliggøres den 28. juni – og det endelige program forventes klar i slutningen af august. Tilmelding baserer sig på først til mølle i f.t. fordeling af værelse-ønsker. Alle tilmeldte vil modtage en mail, når det endelige program er offentliggjort med anmodning om at vælge workshops. Tilmeldingen er åben fra nu og frem til oktober.

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. Socialrådgiverdage?

Kontakt konsulent Nicolai Paulsen
np@socialraadgiverne.dk
Tel. 3338 6168