Billig forsikring

Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening eller hvis du læser til socialrådgiver, kan du tegne billig forsikring hos selskabet Bauta forsikring.

Bauta Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Billig studieforsikring

Er du studerende, kan du købe en billig studieforsikring, der omfatter indbo, ulykke og rejse.

’Bedst i test’ flere gange i træk

Forsikringerne hos Bauta Forsikring er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk, bare du er medlemsberettiget. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris.

Et forsikringsfællesskab med mening

Hos Bauta Forsikring bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Forsikringerne forbedres, priserne sænkes, og overskuddet bliver udbetalt. Målet er at sikre dig den højest mulige erstatning og den lavest mulige pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Forsikringerne tilbydes til dig og dine kolleger, som arbejder inden for sundhedsområdet. Det gør, at Bauta Forsikring også er et fagfællesskab.

Om Bauta Forsikring

Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab* på privatmarkedet målt på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder.

*Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

Ring, og få et tilbud på tlf. 33 95 76 81, eller læs mere på Bauta.dk

Meld dig ind nu

Ring til os på

70 10 10 99
Hverdage 9.00-14.00

Spar ventetiden

Gå direkte til selvbetjeningssystemet Mit DS og bliv medlem af Dansk Socialrådgiverforening. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online indmelding