Webinar for TR om DS’ kompetencefonde

Ansøgninger til DS' kompetencefonde er en vigtig opgave for dig som TR. På dette webinar bliver du styrket i din rolle som TR i forbindelse med ansøgning til de kommunale og regionale kompetencefonde.

Hvad skal du vide for at kunne rådgive dine kolleger om ansøgning? Hvordan forholder du dig til uorganiserede, der ønsker at ansøge? Hvad kan fondene yde støtte til, og hvordan får I mest muligt ud af dem? Alt dette vil du få indblik i, når du deltager på dette webinar om DS' kompetencefonde.

Formål: At give dig viden og redskaber til at håndtere spørgsmål fra kollegerne og din leder om kompetencefondene og dermed styrke din TR-rolle. 

Målgruppe: TR og TR-suppleanter i kommuner og regioner, nyvalgte som erfarne, der gerne vil vide mere om DS' kompetencefonde. 

Indhold: På webinaret får du viden om, hvad formålet med kompetencefondene er, hvor pengene kommer fra, og hvordan aftalerne lægger op til, at midlerne skal bruges. 
Du får et overblik over, hvilke muligheder og udfordringer, der kan være, når man skal underskrive ansøgninger til den kommunale og den regionale kompetencefond. Vi skal også se nærmere på reglerne for ansøgning og DS' positivliste. 

Undervisere: Konsulenter fra DS