Spørg ansættelsesudvalget

På dette webinar byttes rollerne om - I kan stille spørgsmålene og ansættelsesudvalget skal komme med svarene.

Er du i tvivl om, hvilke forventninger du kan have til din kommende arbejdsplads og hvilke forventninger de har til dig? Er du i tvivl om, hvad du har at tilbyde en ny arbejdsplads, når du ansøger som nyuddannet? Eller er du i tvivl om, hvad der bliver lagt vægt på i din ansøgning eller til samtalen?

På dette webinar byttes rollerne om – I kan stille spørgsmålene og ansættelsesudvalget skal komme med svarene. Alle bekymringer, undren, spidsfindige såvel som banale spørgsmål kan komme frem i lyset.

Vi samler et ansættelsesudvalg bestående af ledere fra forskellige områder.

Webinaret vil styrke din jobsøgning som nyuddannet. Du får et unikt indblik i, hvad et ansættelsesudvalg lægger vægt på i ansøgninger og til samtalen. Du kan få konkrete tricks til, hvordan man kan behandle det at være mindre erfaren i sine ansøgninger. Og du får lejlighed til at spare med andre nyuddannede i samme situation.

Praktisk information

Webinaret foregår online via Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage. Webinaret optages ikke.

Vi afholder også et webinar for nyuddannede socialrådgivere, der er startet i første job, d. 21. maj Se her