Socialrådgiverdage 2021

Socialrådgiverdage er Dansk Socialrådgiverforenings store fælles faglige træf. I 2021 holder vi træf under overskriften ”Sammen om professionen – faglig udvikling og handlekraft”. Så sæt kryds i kalenderen ved den 17.-18. november, hvor vi mødes til Socialrådgiverdage på Hotel Nyborg Strand.

To dage med workshops, oplæg og paneldebatter

Vi forventer en spændende to-dages konference med op til 800 socialrådgivere. Vi samles om mere end 50 workshops, oplæg og paneldebatter. Vi lærer af hinanden, møder nye og gamle kolleger og bringer ny viden med hjem til vores arbejdspladser eller studie. Det er også her, du kan samles med andre omkring faglige netværk indenfor netop dit interessefelt.

Tilmeldingen åbner den 30. august.

Følg med her på siden for nyt om program, udstillingsmuligheder, tilmelding og meget andet – og følg med i Facebookgruppen Socialrådgiverdage.

Send dit forslag til workshop, debat eller oplæg

Har du spændende erfaringer fra dit arbejde? Brænder du for et projekt? Har din forskning givet resultater, socialrådgiverprofessionen bør kende til? Har du kort sagt noget på hjerte, som skal bringes i spil i faglig dialog med socialrådgiverne?

Så er det nu, du skal udarbejde en kort beskrivelse og sende den ind via vores formular.

Der er åbent for forslag til programmet fra den 29. april til den 15. juni. Temaet er for Socialrådgiverdage 2021 er ”Sammen om professionen – faglig udvikling og handlekraft”.

Alle indsendte ideer bliver vurderet af et udvalg, der sammensætter det endelige program, som offentliggøres den 15. november. Alle, der har indsendt forslag, vil modtage besked fra programgruppen inden.

Book en stand på Socialrådgiverdage 2019

Mere info følger.

Ny på Socialrådgiverdage

Nye ansigter er meget velkomne på Socialrådgiverdage! Hvis du er studerende, kan du tage fat i nogle medstuderende og høre, om I er flere, der skal tage af sted sammen. På arbejdspladsen kan du tale med kollegerne i din faglige klub om, hvem der skal til Socialrådgiverdage.

Du kan også bruge Facebookgruppen Socialrådgiverdage hvor du kan få gode råd, tips og høre mere om at være med på Socialrådgiverdage.

Socialrådgiverdage 2019

Her kan du se stemningsbilleder og læse eller genlæse materialer fra Socialrådgiverdage 2019.
» Socialrådgiverdage 2019

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. Socialrådgiverdage?

Kontakt sekretær Søs Ammentorp
sa@socialraadgiverne.dk
Tel. 3338 6160