Valg i DS – hjælp os med at få dine kollegaer til at stemme

Prik dine kollegaer på skulderen og mind dem om, at bruge deres demokratiske ret: At være med til at bestemme, hvem der i de næste to år, skal sidde i DS’ politiske ledelse. Det er vigtigt for et stærkt fællesskab, at mange er med til at stemme om, hvem der skal tegne den politiske ledelse. 

Frem til den 11. oktober kan medlemmer af DS stemme om, hvem der skal være DS’ kommende næstformand, regionsformand i Region Nord og Region Syd – og hvem der skal sidde i DS’ kommende hovedbestyrelse.

Alle har fået en mail med link til et afstemningsmodul, hvor der kan stemmes til alle tre valg – sendt til den mailadresse, de har opgivet til DS. Men mange har brug for et lille skub, før de får sat deres krydser.

Derfor må du meget gerne opfordre dine kollegaer til at benytte deres demokratiske ret: At være med til at bestemme, hvem der i de næste to år, skal sidde i DS’ politiske ledelse. Det er vigtigt for et stærkt fællesskab, at mange er med til at stemme om, hvem der skal tegne den politiske ledelse.

Er mailen ikke nået frem? Afgiv din stemme nemt med NemID

Hvis afstemnigsmailen skulle være fanget af et spamfilter eller lignende, er det også muligt at stemme med NemID via ”stem her”-knappen på socailraadgiverne.dk/valg.

Hvem stiller op?

Alle kandidaternes opstillingsgrundlag kan læses her:

» Hvem stiller op?

I facebookgruppen ”Valg i DS – 2018” kan alle medlemner følge med i – og gerne deltage i – valgdebatten.