Lav en underretning fra dit arbejdsliv

Vi kan åbne politikernes øjne. Få dem til at se, hvad tidspresset gør ved vores arbejdsmiljø, det sociale arbejde og de borgere, vi arbejder med. Vi vil fortælle politikerne, hvordan vores virkelighed ser ud – med vores egne ord og med vores egne redskaber.
Derfor laver vi nu underretninger om vores eget arbejdsliv, hvor vi hver især beskriver konsekvenserne af den manglende tid til det sociale arbejde.

Beskriv hvordan tidspresset påvirker dig og dit arbejde. Din underretning vil være anonym, og den vil indgå i den fælles underretning om socialrådgivernes arbejdsmiljø, som vi giver videre til de politikere, som har ansvaret for at løse problemerne.
Vi kalder det en underretning for at understrege problemets alvor og politikernes pligt til at skride til handling. De kan sidde én stemme overhørig, men de kan ikke ignorere tusinder af vidnesbyrd, der sætter ord på konsekvenserne af den manglende tid til det sociale arbejde.

Skriv din underretning her!

Vi har brug for dine ord. Vi har brug for dine og dine kollegaers erfaringer og indsigter fra jeres hverdag. Fra vores hverdag. Dette er ikke en kampagne baseret på flotte film og fine annoncer. Dette er en kampagne baseret på ægte levede erfaringer. Sammen vil vi vise politikerne, hvad tidspresset gør ved vores arbejdsliv. Hvad det betyder for de borgere, som vi arbejder med.

Din underretning vil være anonym, så det er kun Dansk Socialrådgiverforenings ansatte, der kan se dit navn. Hvis din fortælling eller dele af den bliver brugt som eksempel i forbindelse med kampagnen, vil den blive gengivet anonymt.

Gå med i kampagnen – sign up

Tidligere har vi sendt mails ud med opfordring om at give os stikord om, hvad du mangler tid til i dit arbejde. Du kan stadig nå det.
» Gå med i kampagnen

Fortæl en god historie om dit arbejdsmiljø

Vi har modtaget rigtig mange fortællinger om konsekvenserne af manglen på tid til socialt arbejde for socialrådgivernes arbejdsliv og helbred. Men budskabet står endnu stærkere, hvis I, der trives i jeres arbejdsliv, fortæller om, hvad der virker på jeres arbejdsplads og hvorfor.
» Send os din fortælling her

Sådan kommer du i gang med kampagnen ‘Tid til socialt arbejde’ på din arbejdsplads

Hvis vi skal lykkes med at få politikerne til at lytte, så skal vi være mange.
» Download kampagnematerialer

Se billeder fra fotodagen den 12. november

» Fotogalleri – 12. november