Region Syd – julehilsen

Læs julehilsenen fra DS Region Syd - bragt i nyhedsbrev til tillidsvalgte, 8. december 2021

Region Syd – julehilsen

Kære TR og AMiR i DS Region Syd!

Mens vi venter på juleand og rødkål, vil vi i DS Region Syd gerne takke jer for jeres indsats og vores samarbejde i 2021!

TAK for jeres ihærdige indsats for kollegaerne i en historisk Corona-tid. Vi er fulde af beundring for jeres evne til at løfte TR- og AMiR-opgaver under foranderlige vilkår og rammer! Vi har alle lært meget – og tager det med os ind i vores fremtidige arbejde.

TAK for jeres modtagelse af DS’ strategi ”Stærkere sammen”, hvor vi i år har haft et særligt fokus på de nyuddannede. Vi glæder os til at udforske og udvikle de kommende indsatser sammen med jer.

TAK for jeres løbende henvendelser på kollegernes vegne. I har et unikt indblik i ”hvad der rør sig” og har betydning for kollegerne, mens vi står klar med vejledning, sparring og forslag til fælles handlinger. Ingen af os kan alt – men sammen kan vi mere!

TAK for jeres invitationer til lokale aktiviteter. Vi medarbejdere og politisk valgte ”er optaget af, hvad I er optaget af” og nyder at mærke det fællesskab, de lokale aktiviteter skaber.

TAK for jeres modtagelse af og deltagelse i de nye TR-møder på det kommunale og regionale område. Vi nyder, når vi kan sparre, dele viden og inspirere hinanden. Vi oplever en anden nærhed ved de seks mindre mødefora, og vi er samtidig lykkelige over at kunne tilbyde møder tættere på jer i Odense, Fredericia, Aabenraa og Esbjerg.

TAK for jeres modtagelse af vores kontor i Esbjerg. Det er en strategisk satsning med det formål at rykke tættere på jer i den vestlige del af DS Region Syd. Vi glæder os til at evaluere på effekterne i foråret 2022.

Vi kunne blive ved… men lad os i stedet aftale, at vi anerkender og roser hinanden til hverdag i 2022.

Rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi glæder os til vores fortsatte samarbejde om det, som 2022 måtte bringe!

De bedste hilsner fra os alle i Region Syd!

Crispin Rosenkrantz Lake, Dorthe Visby Augustesen, Karina Madsen, Keld Sparvath Sørensen, Kitt Larsen, Lone Johannsen, Lone Valentin Kjær, Maiken Riber, Randi Bjørn, Tina Pedersen, Ulla-Brit Sieverts og Mie Vode Moll