Baggrundsmateriale om OK18 – kandidater i socialt arbejde

Kære kommunale tillidsrepræsentant

Tusind tak for den store indsats med at lokalisere de kommunalt ansatte socialrådgivere med en kandidatuddannelse i socialt arbejde (cand.soc). Det er en vigtig opgave, som vi ved, at rigtig mange af jer allerede er kommet langt med.

Opgaven følger af DS’ forlig ved OK18, som sikrede en højere pensionsprocent for kandidater i socialt arbejde. De allerede ansatte kandidater skal imidlertid have en forhandlet løsning. Det er en vigtig opgave, som derfor skal løses i samarbejde med din regionskonsulent. Som tidligere annonceret kommer her materiale med alle de oplysninger, du skal bruge:

  1. Forklaring af opgaven med forhandling af overgang til den højere pensionsprocent.
  2. Baggrundspapir om forhandlingerne ved OK18, hvorfor løsningen blev som den gjorde, og hvorfor resultatet er vigtigt for DS
  3. FAQ – besvarelse af en række vigtige spørgsmål

Vi har desuden skrevet en gennemgang af processen, så du har mulighed for at tjekke, at der er styr på alle opgavens dele.

Hele materialet er samlet i ét dokument, som du kan downloade her:

» Baggrundsmateriale om OK18 – kandidater i socialt arbejde

Regionskonsulenterne kender til opgaven og står klar til at hjælpe dig og til at svare på spørgsmål. Du kan finde din regionskonsulent her.

Hvis du ikke allerede har talt med din regionskonsulent og er begyndt på opgaven, kan du se i procespapiret, hvad den indebærer helt præcist.

Hvis du allerede har undersøgt det, og der ikke er nogen kandidater i socialt arbejde i basisstillinger hos dig, skal du selvsagt ikke gøre mere.
Endnu en gang tak for indsatsen.

Kontakt