Studiejob med gode forhold og masser af mening!

Er du skarp på god service, og vil du gøre en forskel for andre mennesker? Kan du lide at tale i telefon, og drømmer du om et studiejob med stort ansvar og fantastiske kollegaer?

Vi søger studenterrådgiver til Dansk Socialrådgiverforenings nye ansigt udadtil – vores Medlemsservice midt i København – hvor du vil blive en del af et stærkt team, med særligt fokus på service og trivsel.

Hos os får du:

  • Et meningsfuldt studiejob
  • Overenskomstmæssig løn og gode forhold
  • Professionel kommunikations- og servicetræning
  • Fleksible arbejdstider
  • Praktisk erfaring med formidling
  • Engagerede og søde kolleger, som altid er klar til at hjælpe dig

Du bliver skarpere på din egen kommunikation

Vi er ambitiøse og lægger stor vægt på, at vores medlemmer oplever høj service. Vi forventer derfor, at du har et stort servicegen og er en dygtig formidler, der kan vejlede klart og tydeligt med udgangspunkt i medlemmets behov.

Vi arbejder aktivt med at skærpe vores kommunikative færdigheder, og du vil som et led i din ansættelse få professionel sparring og udvikle en skarp rådgiverprofil – en bredt anvendelig og meget eftertragtet kompetence, som åbner døre på tværs af hele arbejdsmarkedet.

Du har gerne erfaring med telemarketing eller kundeservice pr. telefon. Du har generelt IT-tække og let ved at tilgå nye systemer. Du er fleksibel og ansvarsfuld ift. dine vagter samt trives med høj grad af ansvar og udfordring i dit job.

Derudover er det en fordel hvis du har arbejdsmarkedskendskab, ansættelsesretslig viden, viden om overenskomster og andre kollektive aftaler.

Dine opgaver

Som studenterrådgiver i vores kontaktcenter vil du servicere medlemmerne på tværs af telefon, e-mail og chat.

Dine væsentligste opgave bliver at kontakte medlemmer, som har meldt sig ud eller overvejer det, medlemmer, som er kommet i restance og indmeldelse af nye medlemmer. Du vil også få mulighed for at vejlede medlemmer omkring ansættelsesmæssige forhold såsom løn, barsel og ferie samt administrative forhold omkring medlemskab og kontingent.

Da hverdagen i kontaktcentret kan være omskiftelig, er det vigtigt, at du har en selvstændig, ansvarsfuld og fleksibel tilgang til dine opgaver.

Praktisk information

Du er studerende på en videregående uddannelse og kan fremvise studiekort samt har minimum to år tilbage af dit studie.

Du bliver ansat på en kontrakt på 15 timer om ugen i gennemsnit og kommer til at have din gang i Sekretariatet i Toldbodgade 19 B tæt ved Nyhavn. Du bliver en del af et team med en håndfuld fastansatte og et par studerende med reference til daglig leder.

Vi er tilgængelige for medlemmerne inden for almindelig arbejdstid i dagtimerne mandag til fredag, og du kan med rimelig fleksibilitet lægge dine vagter selv jf. en månedlig vagtplan. En typisk vagt er mellem 4 til 7,5 timer.

Din ansættelse starter med et oplæringsforløb på 3 uger. Vi underviser i det faglige, IT-systemer og servicetræning. Der er meget, du skal lære, men du kan være tryg ved, at vi tilrettelægger et godt forløb for dig.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, som du sender til hw@socialraadgiverne.dk senest d. 13. oktober 2023.

OBS: Vi holder samtaler løbende

Tiltrædelse 1. december 2023.

Vi forventer at holde samtaler i første halvdel af september. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder, Høgni Weihe, på: 53600680 eller Medlems- og Rådgivningschef, Dave Fischer, på 29886751

De bedste hilsner

Høgni Weihe