Projektleder til studieindsatser i Dansk Socialrådgiverforening

Hvorfor er det vigtigt at være medlem af en fagforening? Ved du det, og er du samtidig rigtig god til at formidle til andre, så er det lige netop dig, vi mangler.

Dansk Socialrådgiverforening er en partipolitisk uafhængig og ambitiøs fagforening for 19.000 socialrådgivere, socialrådgiverstuderende samt ledere og selvstændige indenfor socialrådgiverfaget.

Som projektleder vil du have særligt fokus på socialrådgiverstuderende og nyuddannede. Sammen med Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende (SDS), kolleger og tillidsvalgte arbejder du med at invitere endnu flere studerende ind i det faglige fællesskab. Du sikrer tilbud og kommunikation, og du har særligt fokus på at afdække de studerendes behov og ønsker, så fællesskabet bliver så indbydende og relevant som muligt.

Dine arbejdsopgaver;

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Sammen med SDS, udarbejde og implementere koncepter for tilstedeværelse og rekruttering på studiestederne fx i forbindelse med studiestart.
 • Sammen med kolleger, udarbejde rekrutterings- og fastholdelseskoncepter for hele foreningen
 • Udvikle, implementere og drifte ny merchandise strategi, også for hele foreningen
 • Faglig ledelse af foreningens 3 studieambassadører
 • Koordinering, praktisk tilrettelæggelse og hjælp til at gennemføre indsatser
 • Andre udviklings- og projektopgaver, hvor du både vil være projektleder og projektdeltager

Hvem søger vi?

Vi søger en skarp projektleder, som samtidig trives ved at være projektdeltager i projekter ledet af andre.

Du trives også;

 • I samarbejdet med alle aldersgrupper, ansatte kolleger, tillidsvalgte og ikke mindst foreningspolitikere,
 • Ligegodt på en scene, i et TEAMS møde som bag et skrivebord
 • I et tog, når du er på vej rundt i landet til studiesteder og møder
 • Når du forhandler gode leverandøraftaler v. køb af merchandise
 • Med praktisk arbejde fx når der skal uddeles sandwich i Aabenraa

Vi leder efter en kollega, der er initiativrig, ansvarsfuld og har lyst til at bidrage til at udvikle studieindsatserne, merchandise strategi og afdelingens arbejdsområde i øvrigt. Desuden skal du både kunne arbejde selvstændigt og samtidig sammen med andre. Du skal kunne trives i en udadvendt rolle med daglig kontakt med både kollegaer og politisk valgte i SDS samt eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er vi?

Du bliver en del af afdelingen ”Organisering, Tillidsvalgte & Arbejdsmiljø”. Afdelingen etableres 2. april og består af 19 medarbejdere, som arbejder med forskellige opgaver. Du vil sammen med 3 studieambassadører, SDS’ politikere og lokale aktive frivillige på studiestederne have fokus på studieindsatserne. Samtidig er du også projektleder på foreningens indkøb og håndtering af merchandise.

Din chef har arbejdssted i Aarhus. Dine kolleger arbejder ud fra kontorer i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København og Trekroner. I alt er der 79 ansatte i hele Dansk Socialrådgiverforening.

Du vil blive en del af en afdeling, hvor åbenhed, videndeling, samarbejde, engagement og gensidig respekt er vigtige værdier. Arbejdsmiljøet er uformelt, tonen er venlig og fri, og der er kort fra tanke til handling.

Hvad tilbyder vi?

Vi lægger vægt på trygge og stabile rammer omkring vores arbejde med fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde.

Du får rig mulighed for at udvikle og specialisere dig fagligt og personligt igennem kompetenceudvikling, samarbejde og din opgaveløsning, og vi hjælper dig gerne med at indfri dine ambitioner. Derudover kommer du i vid udstrækning til at kunne være med til at præge udviklingen, samarbejdet og opgaveløsningen i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår er attraktive og fastsat i vores interne overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling med forventet start 1. juni 2024.

Afhængig af din bopæl vil du have arbejdssted på foreningens kontor, enten i Aarhus eller København.

Ansøgning

Send din ansøgning til ds@socialraadgiverne.dk 10. april kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes af holdt i Aarhus d. 18. og 24. april. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingschef Janne Wennerstrøm på 2113 0356 eller jw@socialraadgiverne.dk