Løn og personaleadministrativ medarbejder

I Dansk Socialrådgiverforening kommer medlemmerne altid i første række – deres ve og vel er hele årsagen til vi eksisterer. Men vi vil også være en fremragende arbejdsplads for alle vores dygtige kolleger – og en af de helt centrale elementer af et godt kollegaskab er at man kan give de bedste råd og vejledning når der er spørgsmål om løn, ferie, barsel eller sygdom. Det er her du kommer ind i billedet. Din vigtigste opgave bliver at lave en samlet administrativ medarbejderoplevelse fra A-Å – fra ansættelse, over tidsregistrering, de månedlige lønkørsler og forespørgsler, til fratrædelse – så dine kolleger har et fast holdepunkt med deres spørgsmål.

Du kommer til at være en del af vores forenings økonomifunktion. Her får du tre dygtige og dedikerede kolleger, som har bygget et solidt samarbejde op om at være specialister, der også er generalister. De har gennem lang tid oparbejdet løsninger og forretningsgange, der understøtter deres fælles opgaveløsning – som hele tiden udvikler sig sammen med foreningen.

Om os:

  • Vi arbejder sammen som et hold om hele økonomi-portefølje med hver vores ansvarsområder.
  • Vi laver løn i Multiløn Erhverv med funktionærer og ganske få timelønnede.
  • Vi har et rigtig velfungerende lønbudget, som tager højde for at vi udbetaler i overensstemmelse med vores interne overenskomster.
  • Vi håndterer al tidsregistrering i Visma Time

Stillingen er nyoprettet og derfor skal man også have mod på at udvikle en ny måde at arbejde på, som giver den bedst mulige oplevelse for kolleger i alle lag.

Om dig:

  • Du er nysgerrig, opmærksom og opsøgende på dine opgaver
  • Du har et naturligt administrativt gen som gør at du gerne vil undersøge på den måde, vi gør tingene og stille spørgmål og udfordre den eksisterende løsning
  • Du er grundig og sætter en ære i at lave en god service til dine kolleger og ledelsen – i samarbejde med dine kolleger i funktionen
  • Du har erfaring med at lave lønkørsler med alle de små og store detaljegrader, der skal til at få det hele til at stemmer
  • Du har erfaring med – eller mod på – at håndtere personaleadministrative opgaver som tidsregistrering og kontraktudarbejdelse

Vi har et stærkt hold som ved at kunne samarbejde og dele arbejdsopgaver har løftet både de vigtige kerneopgaver og indgået i udviklingsprojekter. Hvis du har fokus på fællesskab, faglighed og omhyggelighed i det daglige arbejde og ikke mindst – let til grin og godt humør, så er vi det helt rigtige sted for dig!

Dansk Socialrådgiverforening er professionsfagforeningen for uddannede socialrådgivere i hele landet. Stillingen er i sekretariatet i Toldbodgade i København og er en fuldtidsansættelse fra 1/1 2023 på lokaloverenskomst med HK. Vi har fokus på det gode arbejdsliv i balance og er fleksible ift. bl.a. hjemmearbejde.

Sådan søger du

Ansøgningsfristen er mandag den 21/11 kl 12.

Send din ansøgning til ds@socialraadgiverne.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, så send en sms til administrationschef Søren Anthon Buhl på 26521618, så ringer han retur.