Kursusadministrator til Dansk Socialrådgiverforenings uddannelse af tillidsrepræsentanter

I Dansk Socialrådgiverforening er vi et stort og stærkt fællesskab af socialrådgivere, og i afdelingen Organisation og Uddannelse står vi bl.a. for uddannelse af vores tillidsrepræsentanter. Vi afholder over 40 årlige kurser, hvor vi uddanner over 200 tillidsrepræsentanter.

Det kan kun lade sig gøre, når vi har en god kollega til at administrere uddannelsen – og sådan en leder vi efter nu.

Opgaverne spænder over den overordnede årsplanlægning og koordinering med kollegaer og kursussteder, administration af hvert enkelt kursus og konference – herunder oprettelse i medlems– og mailsystemer, løbende dialog med kursister, udsendelse af materialer samt håndtering af faktura og bilag. Herudover kan der forekomme andre administrative opgaver.

Vi leder efter en kollega, der

  • Er imødekommende og serviceminded. Skaber en god relationen til kursister og kollegaer og er god til at forudse andres behov
  • Skaber struktur og system omkring de mange kurser og i medlemssystemet – meget gerne med blik for, hvordan systemerne kan bruges bedre
  • Har blik for detaljer – især i forhold til kommunikation med kursister, koordinering, materialer og praktik
  • Er fleksibel når en kollega har brug for hjælp, eller når medlemmerne har brug for, at vi gør noget nyt
  • Er engageret i opgaverne og i fællesskabet

Du bliver en del af afdelingen Organisation og Uddannelse, hvor vi har et godt fællesskab med seks kollegaer, to studenterrepræsentanter og en afdelingschef. Vi arbejder med uddannelse af tillidsrepræsentanter – og arbejdsmiljørepræsentanter, med medlemsengagement i foreningens faggrupper og studenterorganisationen, med rekruttering af medlemmer og forbedring af medmedlemmernes arbejdsmiljø. Vi er optagede af at lykkes med at skabe den bedst tænkelige fagforening for medlemmerne.

Afdelingen ligger i sekretariatet, hvor vi samlet er 50 dygtige kollegaer og en politisk valgt ledelse. Vi er en del af den samlede fagfagforening for landets socialrådgivere, der består af en hovedbestyrelse, forretningsudvalg, daglig ledelse, tre DS-regioner fordelt i landet og så os i sekretariat.

Stillingen er i Toldbodgade i København og er en fuldtidsansættelse fra 01. marts 2023 på lokaloverenskomst med HK. Vi har fokus på det gode arbejdsliv i balance og er fleksible ift. bl.a. hjemmearbejde.

Send din ansøgning til ds@socialraadgiverne.dk senest d. 18. januar 2023 kl. 12.

Vi forventer at holde første og anden samtaler i uge 4.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til kursusansvarlig Sesse Trusell på tlf. 22 31 35 30 eller chef for afdelingen Line Hjarsø på 40 48 04 17.