Erfaren forhandlingskonsulent til OK-team i Dansk Socialrådgiverforening

Vil du være med til at sikre ordentlige vilkår for landets socialrådgivere? Og brænder du for overenskomster og for at forhandle solide resultater hjem til medlemmerne, så er det måske netop dig vi søger.

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en ambitiøs fagforening, som er sat i verden for at sikre socialrådgiverne gode løn og arbejdsvilkår. Vores overenskomster er krumtappen i det arbejde – det gælder både på det offentlige og det private område.

Arbejdsopgaver

Vi har sagt farvel til en dygtig kollega, som efter mange år på overenskomstområdet går på pension. Derfor søger vi en trænet forhandler med en stærk faglighed inden for arbejdsret og ansættelsesret til at supplere vores velfungerende OK-team, som foruden denne stilling består af en forhandlingsleder (faglig leder for teamet) og en forhandlingskonsulent yderligere. Herudover indgår du i løn- og ansættelsesteamet med yderligere to juridiske konsulenter.

Arbejdsopgaverne består i:

 • Rådgivning og servicering af DS-politikere i overenskomstmæssige og arbejdsretlige spørgsmål
 • Forberedelse, tilrettelæggelse og forhandling af de offentlige overenskomstforhandlinger og landsdækkende private overenskomster
 • Føre og forhandle tvister og niveausager
 • Sparring, rådgivning og servicering af konsulentkolleger i DS’ afdeling Rådgivning & Forhandling og vores medlemmer i vanskelige sager i forhold til løn, ansættelse, overenskomster, medarbejderindflydelse mv. inden for det kommunale, regionale, statslige og private ansættelsesområde.

Forventninger til dig

For at komme i betragtning til jobbet, så forventer vi at:

 • Du har en videregående uddannelse, gerne jurist
 • Du er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret med lange processer
 • Du kender den danske model som din egen bukselomme og du har solid erfaring med:
  • Ansættelsesret og arbejdsret på det offentlige og evt. det private område
  • Overenskomster og aftaler på det offentlige område

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Arbejdet i en politisk organisation, fagforening eller arbejdsgiverorganisation
 • Forhandling på alle niveauer og at yde optimal rådgivning
 • Projekt- og udviklingsarbejde

Og så er det vigtigt for os, at du deler værdier med Dansk Socialrådgiverforening, at du har godt humør, tager initiativ og ansvar og at du har lyst til at bidrage til at udvikle vores arbejdsområde og arbejdsplads.

Om arbejdspladsen

Afdelingen Politik, Overenskomst og Kommunikation er en del af DS’ Fællesadministration, som består af i alt fire landsdækkende afdelinger. Du refererer til afdelingschef for Politik, Overenskomst og Kommunikation, Stine Brix. Stillingen har arbejdssted i Toldbodgade i indre København. I Toldbodgade får du ca. 40 kollegaer, samt yderligere ca. 35 kollegaer fordelt på DS’ øvrige lokationer.

Vi er en organisation med mange opgaver, og vi arbejder derfor sammen på kryds og tværs. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der tit er kort fra tanke til handling, og hvor du fra start vil komme til at arbejde meget selvstændigt og få egne ansvarsområder, men altid med mulighed for sparring med dygtige kolleger.

Stillingen er på 36 timer (fuld tid) og ønskes besat pr. 1. eller 15. august 2024. Du ansættes i henhold til overenskomst mellem DS og DJØF.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingschef for Politik, Overenskomst og Kommunikation, Stine Brix (42 58 20 26 / smb@socialraadgiverne.dk) eller forhandlingsleder Emil Lillelund (51 97 18 61 / el@socialraadgiverne.dk)

Send din ansøgning til ds@socialraadgiverne.dk senest den 9. juni 2024 og skriv ”Job OK-Konsulent” i emnefeltet. Vi forventer at holde samtaler i uge 26.

Dansk Socialrådgiverforening er en voksende professionsfagforening med over 18.000 medlemmer. Vi arbejder med socialrådgivernes løn og arbejdsvilkår og med at udvikle socialrådgiverfaget. Vi er en forening for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk overbygning. Læs mere om DS på www.socialraadgiverne.dk.