Bliv studieambassadør i SDS – Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

Hvis du er frisk og energisk og gerne vil lære præsentationsteknikker og formidling, så har vi et sjovt og fleksibelt studiejob til dig!

SDS er studenterforeningen for socialrådgiverstuderende i hele Danmark. Vi tilbyder faglig udvikling, spændende oplæg, gode rabatter og et stærkt fællesskab til socialrådgiverstuderende med henblik på, at de skal have en så god studietid som muligt – og blive så dygtige socialrådgivere som muligt.

Det vil vi gerne invitere alle socialrådgiverstuderende ind i. Derfor søger vi nu tre studieambassadører, der kan tage rundt på professionshøjskoler i hele landet og få endnu flere studerende med ind i fællesskabet.

Som studieambassadør bliver du trænet i at varetage opgaven med at rekruttere nye medlemmer, og du vil indgå i et engageret og kompetent team af andre studerende, der sammen udfører den vigtige opgave at rekruttere nye medlemmer til vores studieorganisation.

Kerneopgaver:

 • Rekruttering af medlemmer til SDS gennem oplæg, pop-up events og digitale events
 • Afholdelse af både online og fysiske events på forskellige studiesteder i din landsdel
 • Idégenerering og udvikling af nye rekrutteringsmuligheder og initiativer på studiesteder

Du er:

 • Positiv, energisk og god til at tale med fremmede mennesker
 • Dygtig til at tale foran større forsamlinger – eller har mod på at blive det
 • Interesseret i at planlægge, markedsføre og afholde aktiviteter/events for studerende
 • Det er en fordel, hvis du er studerende på en professionshøjskole – men hold dig ikke tilbage hvis du har en anden baggrund
 • Motiveret af at gøre en positiv forskel for dine medstuderende

Vi tilbyder:

 • Et fleksibelt studiejob tæt på din geografiske placering
 • Rig mulighed for at udvikle dine kompetencer med uddannelse og sparring med resten af holdet i SDS
 • Løbende uddannelse i præsentation/formidling to gange om året, sammen med resten af teamet, efterfulgt af socialt arrangement
 • Et stærkt netværk blandt socialrådgiverstuderende i hele landet

Arbejdsvilkår
Lønnen er fastsat ved overenskomst på ca. 160 kr. i timen, transporttid til og fra oplæg og deltagelse i træning er også inkluderet i arbejdstid. Der vil være en del rejsetid til de forskellige uddannelsesinstitutioner i din landsdel, og alle transportomkostninger i forbindelse med jobbet refunderes naturligvis.

Du kan forvente maksimalt ca. 10 – 15 om ugen. Vi forventer dog, at du er fleksibel og kan tage flere timer i de intensive perioder omkring studiestart – i september og februar. Vi er til gengæld meget fleksible med, at du kan tage færre timer i eksamensperioderne – og tager i øvrigt hensyn til, at du kan tilrettelægge arbejdstimerne meningsfuldt i forhold til dit studie.

Dit arbejdssted kommer til at være uddannelsesstederne i din landsdel. Derudover er der opkvalificering i København i midten af august, som du forventes at deltage i.

Send en motiveret ansøgning senest d. 6. juni 2024 til Dansk Socialrådgiverforening på kontakt@socialraadgiverne.dk.

Vi forventer ansættelsessamtaler i uge 25 og tiltrædelse 5. august.

Du er velkommen til at kontakte fungerende afdelingschef Janne Wennerstrøm, hvis du har spørgsmål til stillingen, enten på mail jw@socialraadgiverne.dk eller på tlf. 2113 0356.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SDS arbejder tæt sammen med Dansk Socialrådgiverforening, fagforeningen for landets socialrådgivere om at sikre deres arbejdsforhold, både under studiet og som uddannet praktiker.