Administrativ medarbejder til Dansk Socialrådgiverforening, Region Nord

Til foreningens regionskontor i Aarhus søger vi pr. 1. januar 2023 en erfaren, fleksibel og serviceminded administrativ medarbejder. Region Nord servicerer Dansk Socialrådgiver-forenings 6.000 medlemmer i Midt- og Nordjylland.

Jobbet

Dine opgaver vil bl.a. være;

  • Servicering af medlemmer via telefon samt koordinere telefonpasningen med kolleger på tværs af landet
  • Medlemsregistrering og ajourføring
  • Medlemsudsendelser
  • Administration, servicering og markedsføring af møder og arrangementer i regionen
  • IT-superbruger
  • Indkøb og kontakt til leverandører
  • Økonomiopfølgning
  • Sekretærbistand til formand og kontorleder
  • Tværgående opgaver på tværs af DS

Dig

Du har et stærkt flair for IT og er erfaren i brugen af Office-pakken, specielt Word og Excel. Du har samtidig mod på at lære nye IT-systemer at kende og blive superbruger i disse. Du er stærk i det skriftlige danske sprog, tal skræmmer dig ikke, og du bidrager aktivt til, at der kommer orden i sagerne og klarhed i sproget. Du kan betjene medlemmer i telefonen og samtidig registrere den konkrete sag i IT-systemerne.

Som person er du udadvendt, detalje­orienteret, fleksibel, hjælpsom og kan fastholde dit gode humør, også når det går stærkt. Sidst men ikke mindst brænder du for at yde god medlemsservice.

Da formand, konsulenter og kontorleder er meget ude af huset, er det vigtigt, at du er meget selvstændig og trives med at arbejde alene.

Sidst men ikke mindst, så ved du, hvad en fagforening er for en størrelse, og hvad socialrådgivere laver, eller du kan meget hurtigt sætte dig ind i det.

Vi tilbyder

Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med HK. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Der fastlægges en prøvetid.

Dansk Socialrådgiverforening ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed på arbejds­pladsen og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorleder Janne Wennerstrøm på telefon 2113 0356 eller mail jw@socialraadgiverne.dk.

Sådan gør du

Send din ansøgning og dit cv mærket ”administrativ medarbejder Region Nord” til ds@socialraadgiverne.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 14. november 2022 kl. 12.00, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag d. 21. november samt torsdag d. 24. november 2022.


Dansk Socialrådgiverforening er en politisk ledet fagforening med godt 19.000 medlemmer geografisk opdelt i 3 regioner samt landsdækkende klubber og faggrupper. Region Nord varetager interesser for ca. 6.000 af de 19.000 medlemmer. Regionens primære opgave består i medlemsservice i form af information, sparring, rådgivning og forhandling i alle forhold, der vedrører løn- og ansættelsesvilkår. På de tre regionskontorer i Region Nord er der foruden regionsformanden ansat 12 konsulenter og 1 kontorleder. Du kan læse mere om foreningen og Region Nord på www.socialraadgiverne.dk