Nyt fra TR-uddannelsen

Husk at du som TR også skal have input og uddannelse til at varetage rollen som TR. Se hvad der rører sig lige nu i TR-uddannelsen for kommuner og regioner

Er du nyvalgt TR?

Så har du mulighed for at tilmelde dig TR-uddannelsen på hold 1904 med opstart den 26. august  eller hold 1905 med opstart den 9. september.

Bemærk at du tilmelder dig alle TR-uddannelsen moduler på samme tid. Hold 1904 og hold 1905 er de sidste kurser for nyvalgte TR i 2019, så hvis du vil på TR-uddannelse i år, er det nu der skal slås til!

Nyt kursus for erfarne TR

Er det mere end 6 måneder siden, du har afsluttet TR-grunduddannelsen, og vil du gerne have nye input til TR-arbejdet og TR-rollen, så kan du nu tilmelde dig kurset Lederskab og coaching. På kurset retter vi blikket mod TRs lederskab ved brug af coaching og adfærdsprofiler. Hver deltager får udarbejdet en individuel adfærdsprofil, som besvares hjemmefra – og som deltageren får grundig og individuel feedback på fra en af underviserne. Med udgangspunkt i adfærdsprofilerne øver vi os i at coache, og deltagerne coacher hinanden på deres TR-lederskab – superviseret af underviserne.

Kurset er en sammenlægning af de to tidligere kurser lederskab og coaching og Lederskab+. Har du tidligere deltaget i Lederskab og coaching, men ikke har deltaget på Lederskab+ kan du med fordel tilmelde dig denne nye udgave af Lederskab og coaching. Kurset varer 3 dage med opstart d. 18. november 2019. Kurset udbydes kun en gang årligt.

Tilmeld dig kurset ‘Lederskab og coaching”.