Få din egen side

Som medlem af Sektion for Selvstændige kan du få din egen side, hvor du kan præsentere dig selv og din virksomhed for andre selvstændige og potentielle kunder.

Under Brug en selvstændig socialrådgiver kan du se, hvad andre selvstændige socialrådgivere skriver på deres egen side.

Udfyld skemaet nedenfor og send det, gerne sammen med et digitalt fotografi af dig selv, så sørger vi for, at du får din egen side.

Du skal være opmærksom på, at Dansk Socialrådgiverforening ikke tager ansvar for indhold på din egen side. Det betyder for eksempel, at vi ikke læser korrektur.

Krav til fotografi

Det bedste billede er et portræt, helst på højkant, gerne i farver – og digitalt. Filformat: jpg, men pdf kan også bruges. Opløsning: Min. 72 dpi (B x H skal min. være 100 x 133 pixel). Du må godt indsende et større billede i højere opløsning.

Udfyld skemaet og klik på ‘send’ nederst på siden. Dansk Socialrådgiverforening har først modtaget dit forslag, når du ser siden med overskriften “DS har nu modtaget dit skema”. Du vil herefter modtage en mail med en kopi af dine oplysninger.

DS’ logo: Jeg er medlem af Dansk Socialrådgiverforening

Hovedbestyrelsen i DS har besluttet, at sektionens selvstændige medlemmer må gøre brug af nedenstående logo på medlemmernes respektive hjemmesider.
I er velkommen til at downloade det og bruge det.

» Download logoet: Jeg er medlem af Dansk Socialrådgiverforening (jpg/på hvid baggrund)
» Download logoet: Jeg er medlem af Dansk Socialrådgiverforening (png/på transparent baggrund)

NB: Bruger du internetbrowseren Internet Explorer kan du ikke sende den udfyldte formular nedenfor. Med Safari kan der være problemer. Brug en internetbrowser som f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge (win10) i stedet for.

Kontakt

Arrangementer

Skal du have jeres arrangement på hjemmesiden?

Kontakt sekretær Søs Ammentorp. Tlf. 33 38 61 60, mail sa@socialraadgiverne.dk

Konsulentbistand

Har du spørgsmål i øvrigt?

Kontakt konsulent Charlotte Holmershøj. Tlf. 33 38 61 54, mail ch@socialraadgiverne.dk