Socialfaglig strikkesalon

Vi mødes online til Socialfaglig StrikkeSalon. Læn dig tilbage med (eller uden) dit håndarbejdsprojekt og lad dig underholde og blive klogere på vores socialrådgiverfag, når Ditte, Laura og gæster trevler op, finder nye opskrifter, strikker røde strømper eller taler om mønsterstrik og mønsterbrydere. Og hvordan strikker vi den bedste overenskomst og fagforening sammen?

Håndarbejde er hyggeligt og giver mulighed for både at slappe af og slippe tankerne fri. Måske du også (finger)strikker, eller nørkler med noget broderi eller hækletøj. Måske grubler du over dit arbejdsliv og din faglighed imens. Lad os gøre det sammen!


Se tidligere og kommende socialfaglige strikkesaloner herunder


 

Tidligere socialfaglige strikkesaloner

Socialfaglig Strikkesalon d. 30/08 kl. 20:00-21:00 – En nystrikket hjemløseindsats

Nu er det blevet tid til at gribe strikketøjet igen og tage et blik på alvorligt men også håbefuldt emne. Nemlig en helt ny og lidt lunere hjemløseindsats, hvor de politiske masker er slået op og der venter en stor opgave for os socialrådgivere.
Vi har inviteres en glad strikker og erfaren socialordfører i studiet, Camilla Fabricius fra Socialdemokratiet.

 

Socialfaglig Strikkesalon d. 10/05 – uddannelsespolitik 

Et uddannelsessystem for tabte masker og mønsterstuderende.

I denne anden Socialfaglige StrikkeSalon får næstforkvinde Ditte Brøndum og socialrådgiver Laura Pode besøg af et stærkt hold af håndarbejdere: Sofie Lippert uddannelsesordfører fra SF, Esben Bjørn Salmonsen forperson for Danske Studerendes Fællesråd og ikke mindst socialrådgiverstuderende Janni Kallehauge. De er sat stævne for at diskuterer ungdom, uddannelse og naturligvis strik. 

Se hele strikkesalonen her: 

 

 

Kommende socialfaglige strikkesaloner

Der er ingen kommende socialfaglige strikkesaloner