DS’ medlemspanel

Dansk Socialrådgiverforening er sat i verden for at sikre socialrådgiverne de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår og de bedste rammer om socialrådgivernes arbejde. Det vil vi gerne blive endnu bedre til, og derfor opretter vi nu et medlemspanel, der skal gøre os klogere på, hvad du som medlem har brug for og ønsker dig fra din fagforening.

Hjælp os med at blive verdens bedste fagforening

Tilmeld dig medlemspanelet her

Som medlem af medlemspanelet får du tilsendt spørgeskemaundersøgelser, og der er mulighed for at deltage i interviews, både online og fysisk.

Du vil blive stillet spørgsmål om dit arbejdsliv, dine erfaringer med Dansk Socialrådgiverforening og dine ønsker til os som fagforening.

Spørgsmålene kan handle om, hvordan vi kan forbedre vores indsats på arbejdspladser med dårligt psykisk arbejdsmiljø og vores tilbud til det enkelte medlem, der er bukket under for stress. Om vores faglige tilbud, hvor I som medlemmer kan dyrke faget og styrke jeres faglighed. Eller om der for eksempel er interesse for lønforsikringer og kommercielle tilbud.

Når du har tilmeldt dig medlemspanelet, er det altid frivilligt, om du vil deltage i medlemspanelets aktiviteter. Og du kan til enhver tid melde dig fra panelet igen.

Tilmeld dig medlemspanelet her

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. DS’ medlemspanel

Kontakt Nikolaj Jønsson, nj@socoalraadgiverne.dk