Efterårets kurser for erfarne TR

Efter en lang corona-nedlukning på TR-uddannelsen glæder vi os til at se jer igen på efterårets overbygningskurser for erfarne TR. Vi udbyder nemlig 3 overbygningskurser, som du kan tilmelde dig, hvis du har afsluttet TR-grunduddannelsen for mindst 6 måneder siden.

Skynd dig at tilmelde dig et eller flere af nedenstående kurser. Det er først til mølle. De to førstnævnte kurser udbydes igen i 2021, hvorimod det sidste kursus kun udbydes i år.

 • Dit personlige lederskab d. 28.-30. september 2020 (få ledige pladser)
  På kurset sætter vi fokus på, hvordan du kan tage lederskab og skabe engagement i klubben i forhold til din individuelle adfærdsprofil. (Kurset hed tidligere lederskab og coaching).
  » Læs mere og tilmeld dig
 • Øvede forhandlere d. 30. november – 1. december 2020 (få ledige pladser)
  Bliv en endnu bedre forhandler, og få endnu mere indflydelse. Fokus på forhandlingstræning. Hvordan tænker din leder. (Kurset hed tidligere TR Forhandler Videre).
  » Læs mere og tilmeld dig
 • Styrk klubfællesskabet med adfærdsdesign d. 1.-2. december 2020
  Hvert år udbydes et aktuelt kursus, som kun udbydes denne ene gang. I år skal vi se på adfærdsdesign som et redskab til at styrke klubfælleskabet. På kurset lærer du, hvad adfærdsdesign er, og hvordan du kan bruge greb fra adfærdsdesign til at gøre Dansk Socialrådgiverforening endnu mere relevant for dine kolleger.
  » Læs mere og tilmeld dig