Webinar

Kom med webinar med ledelsesrådgiver Annette Klausen Bengtsson og bliv inspireret til, hvordan du får mest mulig indflydelse når du i din funktion skal lede opad og nedad.

Indflydelse er nøglen til et lettere arbejdsliv uanset om du er formel leder eller om du har uformelt ledelsesansvar. Og heldigvis er indflydelse ikke forbeholdt de formelle ledere. Indflydelse er nemlig en personlig kompetence der kan tillæres af alle og som der kan skrues og op ned for. Vi har derfor inviteret Annette Klausen Bengtsson til at lære os, hvordan vi gør. Annette vil føre os gennem forskellen på magt og indflydelse og hun vil lære os, hvad forskningen siger om at øge sin personlige indflydelse. Når vi logger af vil vi have værktøjer til at påvirke vores kolleger og ledere i højere grad og vi vide, hvilke faldgruber vi skal passe på når vi begynder at skrue op for indflydelsen. 

Annette Klausen Bengtsson er ledelsesrådgiver og har specialiseret sig i disciplinen at lede opad, som netop kræver at man øger sin indflydelse. Annette har skrevet bøgerne At lede opad og Benspænd for mellemledere.

Webinaret foregår via Zoom