Webinar: Spørg ansættelsesudvalget

Dette er et webinar for dig, som er nyuddannet og endnu ikke har fundet dit første job. På webinaret får du mulighed for at stille et ansættelsesudvalg af tre ledere spørgsmål om ansøgning, jobsamtalen og hvad man skal lægge vægt på, når man søger job som nyuddannet.

Er du i tvivl om, hvilke forventninger du kan have til din kommende arbejdsplads, og hvilke forventninger de har til dig? 
Er du i tvivl om, hvad du har at tilbyde en ny arbejdsplads, når du ansøger som nyuddannet? 
Eller er du i tvivl om, hvad der bliver lagt vægt på i din ansøgning eller til samtalen?

På dette webinar byttes rollerne om – I kan stille spørgsmålene, og ansættelsesudvalget skal komme med svarene. Alle bekymringer, undren, spidsfindige såvel som banale spørgsmål, kan komme frem i lyset.

Webinaret vil styrke din jobsøgning som nyuddannet. Du får et unikt indblik i, hvad et ansættelsesudvalg lægger vægt på i ansøgninger og til samtalen. Du får konkrete tricks til, hvordan man behandler det at være mindre erfaren i sine ansøgninger. Og du får lejlighed til at spare med andre nyuddannede i samme situation.

Vi samler et ansættelsesudvalg bestående af to ledere og en tillidsrepræsentant.

Målgruppe: Ledige socialrådgivere, der dimitterede i vinteren 2022 eller sommeren 2022.

Praktisk information:

  • Det er gratis at deltage.
  • Webinaret foregår online via Zoom.
  • Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart.
  • Du skal ikke downloade Zoom inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger.
  • Webinaret optages ikke.