Webinar for privatansatte

Vi tilbyder dette webinar til dig, som er privatansat og interesseret i at hører lidt mere om, hvad ”din fagforening” kan gøre for dig.

Som privatansat er det meget forskelligt, hvilke vilkår, man er ansat under. Det er ofte også meget forskelligt fra ansættelser i det offentlige, hvor rammerne er meget fastsat. Vi vil kort komme ind på hvilke typer af ansættelser socialrådgivere har, og hvordan vi understøtter de privatansatte i dag.

Under webinaret vil der både være en konsulent for privatområdet samt en politisk valgt.

Formål
At give dig viden om, hvilke muligheder du har for hjælp og støtte ved medlemskab i Dansk socialrådgiverforening. Du er også meget velkommen til at komme med ideer til hvordan vi kan understøtte dig bedre. 

Målgruppe
Primært henvendt til dig, som er privatansat leder eller medarbejder.

Indhold
På webinaret får du viden om, hvordan vi allerede nu hjælper privatansatte socialrådgivere, og en politisk vinkel på privatområdet. Vi kommer også ind på hvordan vi kan forhandle din løn med en privat arbejdsgiver. Vi vil også se nærmere på en ansættelseskontrakt, og på hvordan du bl.a. kan bruge DS’ lønoversigt til at foretage en lønforhandling med din arbejdsgiver.

Der vil være mulighed for at komme med spørgsmål, og man kan komme med ønsker til hvordan vi understøtter jer privatansatte endnu bedre.

Undervisere
Konsulent fra DS i Nord og Regionsformand i Nord.