Webinar for AMiR: Psykologisk sikkerhed – hvordan skaber vi det?

På dette webinar får du indblik i hvad psykologisk sikkerhed og tryghed er, og hvordan man som arbejdsmiljørepræsentant kan arbejde med at øge den psykologiske sikkerhed i arbejdsfællesskabet.

Psykologisk sikkerhed – også kaldet psykologisk tryghed – handler om at føle sig socialt inkluderet i den gruppe, som man tilhører – og at man oplever sig som en værdifuld del af fællesskabet. 

Hvis den psykologiske sikkerhed er høj, så tør man løbe en risiko i arbejdsfællesskabet, fx at vise sin tvivl eller tale om noget der er svært, uden at blive set ned på. Høj psykologisk sikkerhed er grundlag for at man kan lære, udvikle sig og tænke nyt. 

På dette webinar sætter vi fokus på hvad psykologisk sikkerhed er, og hvordan man som arbejdsmiljørepræsentant og kollegafællesskab kan øge den psykologiske sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen. 

Dansk Socialrådgiverforening har inviteret arbejds- og organisationspsykolog Gulsah Eroglu til at holde oplæg og sætte gang i en drøftelse af handlemulighederne. Hun kommer fra Joblife, der er et konsulentfirma autoriseret indenfor arbejdsmiljørådgivning.