Valgmøde om regionale næstformænd/kvinder – Odense

Kom og hør om kandidaterne til posten som regional næstformand/kvinde i Region Syd

Repræsentantskabet 2022 vedtog et forsøg med frikøbte regionsnæstformænd/kvinder. Derfor afholder vi et ekstraordinært valg.

Du har mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne, og høre deres mening om alle forhold af betydning for socialrådgivernes arbejde. Det er viden der er vigtig, når du skal sætte dit kryds på en af kandidaterne.


Hvem kan kandidere? Alle aktive medlemmer i den pågældende region.

Hvem kan stemme? Alle aktive medlemmer, seniorer og studentermedlemmer i den pågældende region.

Hvordan vælges? Ved digital urafstemning. Alle stemmeberettigede modtager en mail, når afstemningen åbner.

Hvordan stiller man op? Hovedbestyrelsen skal modtage tilkendegivelse af kandidatur. I praksis melder man sit kandidatur ved at oprette en profil på valgportalen for valget til regionsnæstformand. Link til valgportalen vil fremgå af socialraadgiverne.dk/valg, når opstillingen åbner 2. januar 2023.

Man kan melde sig kandidatur fra 2. januar til og med 30. januar 2023.

Der stemmes fra 13. februar til og med 27. februar. Valgresultatet offentliggøres 28. februar her på Dansk Socialrådgiverforenings hjemmeside.

De nyvalgte regionsnæstformænd tiltræder 1. marts 2023 til og med 28. februar 2025. Ift. tiltrædelse vil der skulle aftales konkrete vilkår vedr. opstart med regionsformanden, som kan tage hensyn til evt. opsigelsesvarsler fra tidligere stilling.

DS’ Repræsentantskab skal i november ’24 tage stilling til, om forsøget skal fortsættes.

» Læs mere om formålet med forsøget og opgaverne i det regionale politiske arbejde

 


Tag gerne en snak med Regionsforkvinde, Mie Vode Moll, hvis du er interesseret i at stille op, eller i øvrigt har spørgsmål.

Mie kan træffes på tlf.: 2285 6161 eller mail: mvm@socialraadgiverne.dk