Valgmøde om regionale næstformænd/kvinder – København

Kom og hør om kandidaterne til posten som regional næstformand/kvinde i Region Øst

I februar skal vi stemme om hvem der skal være frikøbt næstformand i DS Region Øst de næste to år. Du inviteres derfor til valgmøde, hvor du kan møde kandidaterne, stille dem spørgsmål og høre hvordan de gerne vil gribe arbejdet som næstformand an i forsøget på at styrke DS lokalt og regionalt. Læs mere om begrundelsen, mulighederne for at stille op og valgproceduren nederst.

Samtidig skåler vi nytåret ind, og regionsformand Rasmus Hangaard Balslev giver en status på de mange politiske dagsordener og medlemsaktiviteter, der fylder i Dansk Socialrådgiverforening og Region Øst. 

 

VALG TIL REGIONALE NÆSTFORMÆND

Hvem kan kandidere? Alle aktive medlemmer i den pågældende region.

Hvem kan stemme? Alle aktive medlemmer og studentermedlemmer i den pågældende region.

Hvordan vælges? Ved digital urafstemning. Alle stemmeberettigede modtager en mail, når afstemningen åbner.

Hvordan stiller man op? Hovedbestyrelsen skal modtage tilkendegivelse af kandidatur. I praksis melder man sit kandidatur ved at oprette en profil på valgportalen. Man kan melde sig kandidatur til og med 30. januar 2023.

Der stemmes fra d. 13. februar til og med d. 27. februar. Valgresultatet offentliggøres d. 28. februar her på Dansk Socialrådgiverforenings hjemmeside.

De nyvalgte regionsnæstformænd tiltræder 1. marts 2023 til og med 28. februar 2025. I forhold til tiltrædelse vil der skulle aftales konkrete vilkår vedr. opstart med regionsformanden, som kan tage hensyn til evt. opsigelsesvarsler fra tidligere stilling.

DS’ repræsentantskab skal i november 2024 tage stilling til, om forsøget skal fortsættes.

Læs mere om formålet med forsøget og opgaverne i det regionale politiske arbejde her og kontakt gerne regionsformand Rasmus Hangaard Balslev på tlf. 21 46 74 70 eller rhb@socialraadgiverne.dk, hvis du er interesseret i at stille op eller i øvrigt har spørgsmål.